ζωδια ωροσκοπιο ημερας 13/05 Παρασκευη

taro-zilia

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 13 Μαιου

Η μόνη Παρασκευή και 13 του 2016 είναι εδώ και είναι γεγονός. Στην περσινή χρονιά υπήρχαν τρεις περιπτώσεις αυτής της αρνητικής ημερομηνίας , ενώ την επόμενη χρονιά θα έχουμε δύο.

Όσοι είναι προληπτικοί λοιπόν, ας προσπαθήσουν να αγνοήσουν κάποιους πιθανούς εσωτερικούς φόβους για αλλόκοτες συγκυρίες που εμποδίζουν την πορεία τους. Το δεδομένο είναι ότι ο Ερμής, ο Άρης, η Ήρα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας εξακολουθούν να αρνούνται να ακολουθήσουν την συνήθη πορεία των πλανητών, παραμένοντας ανάδρομοι.

 

Ο ανάδρομος Ερμής καταβάλει μια προσπάθεια να κατευνάσει κάποιες από τις πνευματικές ανησυχίες, μέσω μιας σθεναρής παράλληλης θέσης και συζυγίας στη συνέχεια με την Αφροδίτη (11:01 πμ και 10:12 μμ αντίστοιχα). Αυτή η συνεύρεσή τους συντελείται στις 17 μοίρες του Ταύρου, ενώ παράλληλα η Αθηνά θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με την Ήρα στα ζώδια του νερού (11:27 μμ), η Αφροδίτη θα έχει το δικό της τρίγωνο με τον Πλούτωνα στα ζώδια της γης (5:21 πμ της επομένης), και ο Ήλιος θα έχει μια συνάντηση έμπνευσης 72 μοιρών με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα (6:44 πμ της επομένης). Όλες αυτές οι κοσμικές κινήσεις υπονοούν ότι το σύμπαν καταβάλει σοβαρό κόπο στο παρασκήνιο, προκειμένου να παράσχει στους ανθρώπους όσο περισσότερο κουράγιο και σθένος είναι δυνατόν.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Εντούτοις οι καταστροφείς της χαράς δεν βρίσκονται ποτέ μακριά από το ουράνιο πάρκο, και τώρα αναδύονται και κεντρίζουν τις εντάσεις με τη μορφή του Πρώτου Τέταρτου της Σελήνης που ενεργοποιείται στις 24 μοίρες του Ταύρου και του Λέοντα στις 8:03 μμ. Αυτή η ενεργοποίηση αποτελεί ταυτόχρονα και έναρξη μιας κενού πορείας της Σελήνης, που θα διαρκέσει μέχρι τις 8:53 πμ της επόμενης μέρας.

Πέρα όμως από τη σημερινή κατανομή συμπαντικών δωρεών, ενδέχεται να νιώθετε κάπως σαν τον μυθικό Σίσυφο που έσπρωχνε τον τεράστιο βράχο του μέχρι την κορυφή του βουνού, για να τον δει να κυλάει ξανά κάτω στους πρόποδες. Αυτό που χρειάζεται είναι να διατηρήσετε συνειδητά ένα θετικό σκεπτικό. Και να θυμάστε ότι η είσοδος της Σελήνης στη σχολαστική και γήινο Παρθένο (8:53 πμ της επομένης), θα σας παράσχει όλη την αναγκαία βοήθεια για να εκτιμήσετε τις μικρές ευλογίες της ζωής που προσφέρουν τελικά μόνο χαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot