ζωδια ωροσκοπιο ημερας 14/04 Πεμπτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 14 Απριλιου

Οι μέρες που ακολουθούν μέχρι και το Σάββατο δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι τόσο απαιτητικές από αστροφυσικής πλευράς, όσο η Κυριακή και η Δευτέρα όπου ο Άρης και ο Πλούτωνας αναμένεται να κάνουν στάση στην πορεία τους για να γυρίσουν ανάδρομοι.

Εντούτοις υπάρχουν κάποιες ουράνιες δυνάμεις εν βρασμώ που μπορούν να σας εκτρέψουν από την πρόοδο της εποχής, οι οποίες έπρεπε να σας έχουν ενεργοποιήσει πριν μία εβδομάδα – στη διάρκεια της Νέας Σελήνης στον Κριό.

 

Οι προβληματικές όψεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες έχουν ακόμη την ισχύ να επιφέρουν καταστροφή, ενώ η διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης θα έχει διάρκεια μέχρι τις 4:54 μμ όπου το φεγγάρι θα μπει στον ατρόμητο Λέοντα.

zodia-taro-45

Παράλληλα παρουσιάζονται κάποιες χρυσές ευκαιρίες, καθώς η παραγωγική Δήμητρα μπαίνει στον Κριό (5:53 μμ) και ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στα γήινα ζώδια (6:28 μμ). Αξιοποιείστε τη λαμπρή συγκυρία που αφορά τις επικοινωνίες, την αλληλογραφία, την συγγραφή και τις εκπαιδευτικές διεκδικήσεις, πριν εκλείψει αυτή η επιρροή τις μέρες που έπονται!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η μέρα σήμερα ενδείκνυται επίσης για να βελτιώσετε τις επιδώσεις σας σε αθλήματα που έχουν σχέση με τεχνική (τένις, γκολφ, βόλεϊ), καθώς η Σελήνη μεγαλώνει μέσα από ένα χειμαρρώδες τρίγωνο με τον Άρη στα ζώδια της φωτιάς (9:33 μμ της επομένης).

Ο Ερμής σε Τρίγωνο με τον Δία

Αυτή η διέλευση μπορεί να σας κάνει πολύ ομιλητικούς και γεμάτους με ιδέες, όπως και τους άλλους γύρω σας. Η ροή της συνειδητότητας σας μπορεί να ρέει άφθονη με αισιοδοξία και οράματα δυνατοτήτων. Γράψτε τις καλύτερες ιδέες σας για να τις επεξεργαστείτε αργότερα, καθώς μπορεί να απολαμβάνετε τόσο πολύ το να παίζετε με αυτές τις ιδέες, για να σταματήσετε και να τις κάνετε πράξη από τώρα.

Η οπτική σας είναι συνήθως αισιόδοξη και ανοιχτόμυαλη υπό αυτή την όψη, αν και μπορεί απλά να εξουδετερώσει έναν πιο αρνητικό τρόπο σκέψης. Είναι πιθανό να είστε πιο ανοικτοί σε πνευματικές ή φιλοσοφικές προοπτικές και είστε περισσότερο σε θέση να δείτε τον εαυτό σας ως μέρος κάτι μεγαλύτερου, από μόνο τον εαυτό σας. Μπορεί επίσης να είστε πιο τυχεροί, γιατί είστε πιο δεκτικοί σε ευκαιρίες και πιθανότητες.

zodia-astra-tarot