ζωδια ωροσκοπιο ημερας 14/05 Σαββατο

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια σημερα Σαββατο 14 Μαιου

Η Σελήνη βρίσκεται καθ’ οδόν για να περάσει στη σχολαστική Παρθένο. Αυτό για εμάς σημαίνει ότι οι βιαστικές κινήσεις που ενδέχεται να κάνουμε χωρίς οργάνωση και αποδοτικότητα, ίσως να αποδειχθούν τελικά παράλογες και ανόητες.

Μάλιστα να αναμένετε να ενισχυθεί η ανάγκη να ξέρετε τι ακριβώς κάνετε και πού ακριβώς οδεύετε, εξαιτίας μιας επαφής τριβής 45 μοιρών ανάμεσα στην Ήρα και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (3:56 μμ). Την όψη αυτή θα ακολουθήσει ένα τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον κόκκινο πλανήτη Άρη (5:56 μμ).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να φανούν υπό αυτές τις επιρροές οι λάτρεις των παλαιων και οι συλλέκτες παντός είδους, όταν αναζητούν πολύτιμες ευκαιρίες στην αγορά ακινήτων η των κινητων , σε δημοπρασίες αλλά και στις εξορμήσεις τους γενικοτερα.

Θα είναι συνετό για όλους να δώσουν σημασία σε κάθε σωματική ενόχληση ή κάθε παραμελημένο πρόβλημα υγείας, και ενδείκνυται να δοκιμάσουν τις ανακουφιστικές αυθεντικές ολιστικές θεραπείες, στη διάρκεια της υποστηρικτικής συμμαχίας 60 μοιρών που θα έχει ο Ήλιος με τον ειδήμονα της ίασης και θεραπευτή της ψυχής Χείρωνα (10:47 μμ).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λίγο αργότερα θα κληθείτε να διευρύνετε το σκεπτικό σας επί όλων των θεμάτων, σε αλληλουχία με μια εκδηλωτική παράλληλη όψη που θα σχηματίσουν η Σελήνη με τον Δία (11:13 μμ).

Το αισιόδοξο τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη και το Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (3:27 πμ της επομένης), αναμένεται να αποτελέσει έναυσμα για να πολλαπλασιάσετε τα προσόντα σας ως πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες. Λίγο αργότερα φανταστείτε τους εαυτούς σας ως φυσικά χαρισματικούς οραματιστές, καθώς η Σελήνη θα έχει τη μηνιαία αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα (8:03 πμ της επομένης). Ταυτόχρονα το φεγγάρι οδεύει προς τη μηνιαία συνάντησή του με τον ενισχυτή της καλής τύχης Δία, που θα συντελεστεί ακριβώς στις 11:03 πμ της Κυριακής.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh