ζωδια ωροσκοπιο ημερας 15/04 Παρασκευη

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 15 Απριλιου 

Αφήστε την παιδικότητά σας και την αυτοπεποίθησή σας να τονώσουν την πίστη σας με θετική φλόγα, καθώς η Σελήνη από τον ευαίσθητο Λέοντα ανεβαίνει στη σκηνή, σε πείσμα των δυσχερών όψεων που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες μέρες.

Επτά ουράνια σώματα θα έρθουν και θα ενωθούν σε διάφορες παραλλαγές που θα ασκήσουν πίεση πάνω μας. Ο Ερμης θα σχηματίσει μια όψη τριβής 45 μοιρών με την Δήμητρα (4:20 μμ), ο Ήλιος κάνει μια ανάλογα ανυπότακτη επαφή 45 μοιρών με τον Ποσειδώνα (7:26 μμ), ακολουθεί άλλη μία τραχιά συνάντηση 45 μοιρών μεταξύ της Αφροδίτης και της Αθηνάς (8:36 μμ) και ο Ερμής κλείνει αυτή την αλληλουχία πιθανών δολιοφθορών μέσω μιας δυσχερούς όψης 150 μοιρών με τον Κρόνο (5:29 πμ της επομένης).

 

Παρ’ όλα αυτά, η Αφροδίτη και ο Ουρανός από τον Κριό και ο Κρόνος στον Τοξότη ενδέχεται να διασπείρουν μια διαυγή αποδοτική αίσθηση, καθώς θα σχηματίσουν ένα γιγαντιαίο τρίγωνο με την Σελήνη στον Λέοντα , στις 3:45 μμ, στις 11:13 μμ και 8:27 πμ της επομένης αντίστοιχα.

zodia-taro-45

Τα κατά πόσο αυτό το πιθανών ευνοϊκό τρίο των όψεων που βασίζονται στη Σελήνη, μπορεί να κατευνάσει τις ταραχες που έχουν προαγγελθεί από την δυσοίωνη τετράδα αρνητικότητας, είναι κάτι που θα αναμένουμε να το δούμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε – ο καθένας με τον τρόπο του – μια στοιχειώδη ηρεμία πνεύματος και να γίνουμε πρέσβεις καλής θέλησης προς τα άτομα που μας βοηθούν να προχωρήσει ο κόσμος μας σε καθημερινή βάση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ερμής εισέρχεται στην Σκιά 

Ο Ερμής είναι τώρα στην «σκιά» – την περιοχή του ζωδιακού που στη συνέχεια θα γυρίσει ανάδρομος, σε περίπου δυόμιση εβδομάδες. Κατά τον ανάδρομο κύκλο του, ο Ερμής ταξιδεύει τρείς φορές στα ίδια διαστήματα του ζωδιακού (την ονομαζόμενη σκιά).

Η πρώτη φορά που περνάει, είναι σε κανονική κίνηση (προχωράει μπροστά), έπειτα γυρνάει ανάδρομος (φαίνεται σαν να πηγαίνει ανάποδα) και μετά ξανά κανονικά. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει μια πιο εκτεταμένη διαδικασία ανάπτυξης και αλλαγής, στα θέματα που επηρεάζει ο Ερμής – ιδέες, σκέψεις, τρόπος σκέψης και πνευματική συγκέντρωση.

Αφορά επίσης τη συλλογή, την ανταλλαγή, την ανάλυση και την οργάνωση των πληροφοριών. Όλες οι μορφές επικοινωνίας επηρεάζονται επίσης. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο την προφορική επικοινωνία, αλλά και τα e-mail και το ταχυδρομείο, το διαδίκτυο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γενικότερα, τα βιβλία και τα περιοδικά, καθώς επίσης και τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τρένα, κλπ) και τις γειτονιές.

zodia-astra-tarot

Οι καταστάσεις που εκτυλίσσονται τις επόμενες δύο εβδομάδες (που οδηγούν στην στιγμή που ο Ερμής γυρίζει πραγματικά σε ανάδρομη πορεία) θα χρειαστούν πιθανότατα περισσότερη έρευνα, βαθύτερη σκέψη και προσαρμογές σε απρόσμενες ανακαλύψεις για τους επόμενους δύο μήνες. Περιμέντε αλλαγές στα σχέδιά σας, αυξανόμενες διαταραχές στην επικοινωνία και νέες πληροφορίες που βγαίνουν στο φως και μπορεί να μην ταιριάζουν βολικά με τα υπάρχοντα σχέδια σας.

Καλά θα κάνετε να αφήνετε πολύ επιπλέον χρόνο για να κάνετε πράγματα, να σχεδιάζετε μελλοντικά πρότζεκτ και για να πάτε εκεί που θέλετε. Η υπομονή είναι πολύτιμο χαρακτηριστικό αυτή την εποχή. Αν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή τη περίοδο προσπαθήστε να αφήνετε ευκινησία στα σχέδια σας, για να επιτρέπουν μετέπειτα αλλαγές – ή αν είναι δυνατόν, μπορεί να θέλετε να καθυστερήσετε να πάρετε οριστικές ή αμετάκλητες αποφάσεις, μέχρι να επιστρέψει ο Ερμής στην ορθή πορεία του.

Εδώ είναι οι ημερομηνίες κλειδιά αυτού του κύκλου του Ερμή:

14 Απριλίου: Ο Ερμής εισέρχεται στην Σκιά

28 Απριλίου: Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος

09 Μαΐου: Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο

22 Μαΐου: Ο Ερμής σταθεροποιείται σε ορθή πορεία

7 Ιουνίου: Ο Ερμής αφήνει την Σκιά

6 Ιουλίου: Ο Ερμής σε ορθή πορεία σε σύνοδο με τον Ήλιο.

zwdia