ζωδια ωροσκοπιο ημερας 15/05 Κυριακη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 15 Μαιου

Η πρώτη συνάντηση της Σελήνης με μια πλανητική τροχιά που έκανε πρόσφατα τη στάση της και άλλαξε πορεία για να γυρίσει ορθόδρομη, μπορεί να είναι εξαιρετικά δραστική – προς την θετική κατεύθυνση ή την αρνητική.

Τώρα η Σελήνη και ο Δίας θα έχουν την πρώτη τους ένωση στην Παρθένο (11:03 πμ), από τότε που ο βασιλιάς των Ολύμπιων θεών άφησε την ανάδρομη πορεία του στις 9 Μαΐου.

 

Για το λόγο αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε τη συγκριμένη συγκυρία προς όφελός σας, βάζοντας σε δράση έναν ή κάποιους από τους τομείς που ορίζει ο Δίας και τους ευνοεί ιδιαίτερα αυτή η όψη: είναι η δύναμη της θετικής σκέψης, η προσήλωση σε στόχους, η υψηλότερη μάθηση, η διαύγεια στο μέγεθος και το σχήμα όσων έπονται, η πρόνοια και η φιλανθρωπία, και βέβαια η καλή τύχη.

zodia-taro-45

Ένα Μεγάλο Τρίγωνο θα σχηματιστεί στα ζώδια της γης και θα απαρτίζεται από τριγωνα που θα συνθέσει η Σελήνη, με τον αγγελιαφόρο Ερμή που βρίσκεται στον Ταύρο (4:32 μμ), με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω (7:01 μμ) και με την ερωτική Αφροδίτη επίσης από τον Ταύρο (11:22 μμ).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αυτή η σπουδαία όψη θα καταστεί αρωγός σε ό,τι αφορά ερευνητικές μελέτες, σε διαγραφή θεμάτων και πραγμάτων που δεν είναι πλέον σημαντικά, σε μαστορέματα και επισκευαστικές εργασίες εντός και εκτός σπιτιού, αλλά και προοπτικές γάμου και ξεκαθαρίσματα συναισθηματικών εκκρεμοτήτων.

Παράλληλα είναι πιθανό να ευνοηθεί η εύρεση λύσεων σε αρκετά προβλήματα, με τη συμβολή του Ερμή στους σημερινούς αστρικούς εορτασμούς. Στις 10:02 μμ θα έχει μια συνεύρεση έμπνευσης 72 μοιρών με την Αθηνά, παρόλο που ο επιθετικός Άρης θα προσπαθήσει να προκαλέσει κάποια αναταραχή, συναντώντας κι αυτός την Αθηνά σε όψη τετραγώνου 3 ώρες αργότερα (1:43 πμ της επομένης). Τέλος με τη Σελήνη να παραμένει η επικρατούσα δύναμη περιοδεύοντας στο έκτο ζώδιο, θα είναι καλό να φροντίσετε τα αποθέματά σας σε δημητριακά, ξηρούς καρπούς, λαχανικά, φρούτα, τσάι, σπόρους και μπαχαρικά.

zwdia-zvdia-taro-00