ζωδια ωροσκοπιο ημερας 16/04 Σαββατο

sex-orgasmoi

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Σαββατο 16 Απριλιου

Η αλήθεια για τις πλανητικές στάσεις ή τις φαινομενικές παύσεις στις ουράνιες διαδρομές των αστρικών σωμάτων, βλέποντάς τις από τη Γη, είναι ότι η δραστική τους επιρροή επέρχεται λίγες μέρες πριν και λίγες μέρες μετά την ακριβή τους πραγματοποίηση.

Για τον λόγο αυτό, αν και ο Άρης στον Τοξότη θα διακόψει επίσημα την ευθύδρομη κίνησή του στον ζωδιακό κύκλο αύριο (κάτι που θα κάνει επίσης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω τις επόμενες μέρες), αυτές οι δύο ουράνιες τροχιές μας επηρεάζουν όλους τις τελευταίες μέρες και θα συνεχίζουν να ασκούν την επιρροή τους για αρκετές μέρες μετά.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  προβλεψεις  για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Προκειμένου να ετοιμαστούν για τον κύριο ψυχικό Αρμαγεδδώνα της Κυριακής και της Δευτέρας, η Σελήνη στον Λέοντα και ο Ήλιος στον Κριό διαπραγματεύονται τη δική τους ειρηνευτική σύμβαση μέσω ενός ρευστού τριγώνου (8:50 μμ).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Εντούτοις, αυτή η αρμονική τους σχέση θα δημιουργήσει την εναρξη και για μια 5ωρη διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης (που θα διαρκέσει μέχρι τις 2:24 πμ της επομένης), η οποία εμπεριέχει μια επενδυτικά θετική συνάντηση του Ερμή με την Εστία στις 17 μοίρες του Ταύρου (1:10 πμ της επομένης).

Όμως αυτή η ευνοϊκή ένωση Ερμή – Εστίας συντελείται κάτω από αμφίβολες σεληνιακές συνθήκες, ενώ και η Αφροδίτη θα έχει μια δυσχερή συνεύρεση 150 μοιρών με τον Δία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Για αυτούς τους λόγους, θα ήταν καλό να καταγράψετε κάθε διαφορετική διαίσθησή σας, αντί να πιέζετε τα πάντα να προχωρήσουν σε σχέση με τα εργασιακά σας σχέδια.

Η άφιξη της Σελήνης στην Παρθένο (2:24 πμ της επομένης) σηματοδοτεί την ανάγκη να δώσετε έμφαση στις ικανότητές σας ως οργανωτές και διεκπεραιωτές, για τις επερχόμενες καταιγίδες που θα κατακλύσουν την ψυχική ατμόσφαιρα της ανθρωπότητας μέσα στις επόμενες 60 ώρες.

zwdia-zvdia-taro-00