ζωδια ωροσκοπιο ημερας 16/05 Δευτερα

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 16 Μαιου

Μην σας παρασύρει και σας ξεμυαλίσει καμία από τις πρόσφατες επιτυχίες σας. Το σύμπαν είναι διαβόητο για την ιδιότητά του, να παίρνει πίσω από τις ανθρώπινες ψυχές, πράγματα που ενίοτε τους προσφέρει κάπως απρόθυμα και σε δοκιμαστική βάση.

Η σημερινή μέρα ενδέχεται να είναι ένα καλό παράδειγμα αυτής της σκιερής διαδικασίας, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα σχηματίσει ένα τρίγωνο αυτοπεποίθησης με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Ταύρο (12:21 μμ).

Κάποιες λίγες ώρες πριν συντελεστεί αυτή η όψη των 120 μοιρών, η εύνοια του σύμπαντος ενδέχεται να δώσει αρκετή ώθηση στη ζωτικότητά μας και να βάλει σε πλήρη κίνηση όλους τους κυλίνδρους μας.

zodia-taro-45

Εντούτοις, αυτή η συντροφικότητα ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ήλιο φαίνεται να έχει και κάποια κενά στη σύνθεσή της, καθώς με το σχηματισμό της προαναφερθείσας όψης ξεκινά αμέσως και ένα κενό πορείας του φεγγαριού που θα διαρκέσει μέχρι και τις 8:34 μμ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν αποτελεί και την καλύτερη ιδέα να ποντάρετε μεμιάς όλες τις κερδισμένες με σκληρή δουλειά μάρκες σας, στη διάρκεια αυτού του 8ωρου κενού που καλύπτεται και από ένα πέπλο μυστηρίου.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Το πιο συνετό θα είναι να αξιοποιήσετε αυτό τον χρόνο με διαλογισμό προκειμένου να ηρεμήσει η σκέψη σας, και να απολαύσετε όσο περισσότερο μπορείτε τη συντροφιά αγαπημένων ατόμων του στενού σας κύκλου.

Όταν πλέον η Σελήνη θα περάσει στον αέρινο και πρόσχαρο Ζυγό (8;34 μμ), εστιάστε την προσοχή σας στο να βελτιώσετε κατά το δυνατόν την ποιότητα βασικών συνεργασιών σας αλλά και να αναδυθείτε στην πιο καλλιτεχνική στρατόσφαιρα της προσωπικότητάς σας. Εξάλλου αρωγός προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι και η Εστία που εγκαταλείπει τον Ταύρο για να περάσει στους Διδύμους (9:30 μμ), και θα σας παράσχει πρόσθετη ενθάρρυνση να απασχοληθείτε περισσότερο με τα χειροτεχνήματα και τα χόμπι σας.

Πάντως ενδείκνυται να το γιορτάσετε μέχρι κατάρρευσης απόψε, γιατί οι πλανητικοί ταραξίες ξαφνικά έχουν κλειστεί προσωρινά στο φρούριο απομόνωσης του ηλιακού μας συστήματος!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia