ζωδια ωροσκοπιο ημερας 17/03 Πεμπτη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 17 Μαρτιου

Είστε αρκετά ανυπόμονοι και ανοικτοί για να λάβετε μια αφθονία εμπνευσεων; Ο Ερμής σήμερα και μετα ο Χείρωνας , εντάσσονται στην ενεργεια του αξονα των δεσμων της Σελήνης προκειμένου να διανείμουν τα πνευματικά αγαθά στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου του ζωδιακού κύκλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο ανα δεκαημερο γεννησης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις
Η συνάντηση του αγγελιαφόρου των θεών με το φεγγάρι θα γίνει στις 6:07 μμ, ενώ ο Ερμής βρίσκεται σε συνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης και ταυτόχρονα σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό.

zodia-taro-45

Λίγο πριν σχηματιστεί αυτή η όψη, ο Ερμής και ο Χείρωνας θα έχουν μια συνάντηση στις 22 μοίρες των Ιχθύων (4:30 μμ), προσφέροντάς μας μια γενική ώθηση στους τομείς της επικοινωνίας, της λογοτεχνίας, της μόρφωσης αλλά και τις ολισθικές θεραπείες, την εναλλακτική ιατρική και τις μυστικιστικές διδαχές.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αυτή η χρονική στιγμή μας παρέχει κάποιες χρυσές ευκαιρίες, τις οποίες ενισχύουν κι άλλες όψεις που συντελούνται κατά μήκος του ζωδιακού κύκλου.

Η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με την Δήμητρα (2:35 μμ), τον Χείρωνα (6:55 μμ) και τον Ερμή (7:19 μμ).
Όσο η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, ευνοούνται η μαγειρική, η ζαχαροπλαστική, η κηπουρική αλλά και όλα τα θαλάσσια αθλήματα.

Στα ζώδια του νερού θα έχουμε το πρωί της Παρασκευής (7:10 πμ) το τρίγωνο Σελήνης – Ήλιου, το οποίο αντιπροσωπεύει ένα είδος θεμέλιου λίθου στην πυραμίδα της πνευματικής δυναμικής αυτής της ημέρας. Ας έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το εν λόγω τρίγωνο ξεκινά επίσης μια τρίωρη διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης, που θα λήξει όταν το φεγγάρι φτάσει στον Λέοντα στις 10:56 πμ της Παρασκευής.

zodia-astra-tarot