ζωδια ωροσκοπιο ημερας 17/04 Κυριακη

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 17 Απριλιου

Μετά από αρκετές μέρες που φλέρταρε με το γεγονός, τώρα ο κόκκινος πλανήτης Άρης κάνει μια στάση στις 9 μοίρες του Τοξότη (3:15 μμ), για να αρχίσει τον κύκλο της ανάδρομης πορείας του. Αυτή θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Ιουνίου, όπου και πάλι τότε θα κάνει μια στάση για να γυρίσει ορθόδρομος στις 24 μοίρες του Σκορπιού.

 

Πριν προκύψει όμως αυτό, το σύμπαν κάνει μια προσπάθεια να μειώσει αυτή την έφοδο. Προσφέρει μια βοήθεια στην επίλυση προβλημάτων και στην ανάταση της αυτοπεποίθησης, μέσω μιας υποστηρικτικής συμμαχίας 60 μοιρών ανάμεσα στον Ήλιο και την Αθηνά (12:51 μμ), την οποία συμπληρώνει ένα ρευστό τρίγωνο στα ζώδια του αέρα 27 λεπτά νωρίτερα, ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα (12:24 μμ).

Εντούτοις είναι απαραίτητο να εστιάσετε την προσοχή σας σε ωθητικά πολεμικά αρχέτυπα – κλειδιά (όπως είναι η ηγεσία, το πάθος, τα συναισθήματα, οι επιθυμίες, τα ιδανικά, η αφοσίωση, ο αθλητισμός), παράλληλα όμως να αποφύγετε τον εγωισμό, την αστάθεια, τον θυμό, τις εκρήξεις, τις παρορμήσεις, τη βία και τις εχθροπραξίες.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Στα σημερινά πιθανά στροβιλίζοντα ρεύματα παραφωνιών, έρχεται να προστεθεί η Σελήνη από την Παρθένο που σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη (8:01 μμ) και έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (12:35 πμ της επομένης). Έχετε όμως κι εσείς άσους στο μανίκι, καθώς η Αθηνά θα σχηματίσει μια όψη έμπνευσης 72 μοιρών με τον Κρόνο (1:58 πμ της επομένης), η Εστία θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα (5:24 πμ της επομένης), ενώ θα συντελεστεί και η μηνιαία συνεύρεση πίστης και εμπιστοσύνης της Σελήνης με τον Δία (6:06 πμ της επομένης).

Παρ’ όλα αυτά, η φαινομενικά ζαχαρωμένη παύση του Άρη στα ουράνια που ακολουθείται κατά πόδας από την στάση του Πλούτωνα για να γυρίσει κι αυτός ανάδρομος στον Αιγόκερω (στις 10:27 μμ της Δευτέρας), δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρέπει τώρα να αναζητήσετε ηρεμία. Μείνετε μακριά από εκρηκτικούς χαρακτήρες, μέχρι να καθαρίσει το ψυχικό τοπίο από μολυσματικές δονήσεις.

zodia-astra-tarot