ζωδια ωροσκοπιο ημερας 17/05 Τριτη

zwdia-erwtikes-21-7-14

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 17 Μαιου

Είναι μια καλή στιγμή στην ημερήσια καταγραφή μας να αναφέρουμε ξανά ότι ενίοτε το σύμπαν περνά μια φάση χάσματος και παύει να ασκεί την καθημερινή του πίεση πάνω στο ανθρώπινο είδος.

Οι τελευταίες δύο μέρες αλλά και οι δύο επόμενες αποτελούν μια σπάνια τετράδα 24ωρων διαστημάτων, όπου όλα είναι κατά κάποιον τρόπο πιο εύκολα για να τα χειριστείτε, να τα ολοκληρώσετε αλλά και για να ρισκάρετε.

 

Οι ουρανοί δεν ασκούν σε αυτή την φάση την άμεση απόκρισή τους, με την συνήθη πλειάδα αρνητικών αστρικών και πλανητικών κύκλων.

zodia-taro-45

Ενισχυτικά, ευνοϊκή για εμάς τους ανθρώπους είναι η ύπαρξη της Σελήνης στον ευχάριστο και κοινωνικό Ζυγό. Αυτή η θέση της οποία ενθαρρύνει πολιτιστικές επισκέψεις σε θεάματα, μουσεία, εκθέσεις και τις κάθε είδους καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Η συνολική παραγωγικότητα επίσης αποκτά την ικανότητα να σημειώσει άνοδο, μέσω μιας τριάδας ηλιακών και σεληνιακών επαφών με τον μεγαλύτερο αστεροειδή του σύμπαντος.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Συγκεκριμένα, ο Ήλιος θα σχηματίσει μια όψη 45 μοιρών με την Δήμητρα (5:42 μμ), ενώ η Σελήνη παρεμβάλλεται αρμονικά και σχηματίζει τη μηνιαία αντίθεσή της με την Δήμητρα (9:15 μμ) αλλά και μια παράλληλη όψη φροντίδας μαζί της (10:21 μμ).

Αυτό που ισχύει σε γενικές γραμμές, είναι ότι κάθε όψη 45 μοιρών μπορεί να αποφέρει μια αύξηση στις ψυχολογικές και συναισθηματικές εντάσεις.

Όμως όταν μια αστρική τροχιά βρίσκεται εν μέσω τριών σχηματισμών από τα δύο μεγαλύτερα ουράνια σώματα (τον Ήλιο και την Σελήνη) για λιγότερο από 5 ώρες, μας δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία να ορμήσουμε στον τροχό των επιτευγμάτων με απόλυτη αισιοδοξία.

zodia-astra-tarot