ζωδια ωροσκοπιο ημερας 18/04 Δευτερα

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 18 Απριλιου

Το τηγάνισμα τέλειωσε, τώρα πάμε για τη σουβλα !

Οι χθεσινές περιστροφές του Άρη έχουν ακόμη τις επιπτώσεις τους σε όλο τον κόσμο, και πλέον έφτασε και η σειρά του Πλούτωνα να κάνει παύση στην ορθή πορεία του στις 18 μοίρες του Αιγόκερω (10:27 πμ) και να αρχίσει τον ανάδρομο κύκλο του που θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου.

Η Σελήνη έρχεται σε μια ευνοϊκή παράλληλη θέση με την Αφροδίτη (11:53 πμ) και συνεχίζει το πέρασμά της στη σχολαστική και επιμελή Παρθένο.

zodia-taro-45

 

Όμως τη βασική αστική κίνηση την κάνει ο Πλούτωνας με την αλλαγή πορείας του, δίνοντας έμφαση σε θέματα όπως ο θάνατος και η αναγέννηση, η ανάπλαση και ο εξαγνισμός, η μεταμόρφωση, ο κάτω κόσμος, οι ακρότητες, τα μυστήρια και τα μυστικά, η χλιδή, τα χρέη, η μελέτη και η έρευνα, η πνευματική δύναμη της θέσης και η διανοητική συγκέντρωση, η ψυχολογία και η ύπνωση, οι καλά θαμμένοι φόβοι, η εγκατάλειψη και η μοναξιά, οι φοβίες, η ατομική και η πυρηνική ενέργεια, οι τύραννοι και η τρομοκρατία.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφύγετε να πέσετε στον βάλτο της ανασφάλειας – που θα τον ενορχηστρώσουν εχθρότητες ή θα προκληθεί τυχαία από την δική σας καρμική συμπεριφορά στο παρελθόν – ειδικά επειδή ο Ήλιος και ο Δίας λειτουργούν ως πιθανή πηγή πρόσθετης έντασης με την δυσχερή επαφή τους 135 μοιρών (4:04 μμ).

Δεν βοηθά ιδιαίτερα το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή (3:30 μμ), γιατί αυτό το ουράνιο σχήμα 120 μοιρών κηρύσσει και την έναρξη μιας διαδρομής κενού πορείας της Σελήνης 23 ωρών γεμάτη αβεβαιότητα, που θα διαρκέσει μέχρι τις 2:25 μμ αύριο.

Άλλη μια συνήθως αρμονική συνάντηση, το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στα ζώδια της φωτιάς (5:38 μμ), δυστυχώς θα μείνει αναξιοποίητη γιατί είναι πολύ δύσκολο να ωθήσει χαρωπές δονήσεις όσο αφορά τον ρομαντισμό, τα καλλιτεχνικά ή τις επιχειρήσεις, με τον Άρη και τον Πλούτωνα να δρουν ριψοκίνδυνα με τις τόσο ισχυρές στάσεις τους στον ζωδιακό κύκλο.

zwdia-zvdia-taro-00