ζωδια ωροσκοπιο ημερας 18/05 Τεταρτη

xwrismos-mathima

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 8 Μαιου

Το σύμπαν εξακολουθεί και σήμερα να πορεύεται σε ένα κλίμα ουράνιας γαλήνης, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την συνήθη εχθρική στάση του απέναντι στο ανθρώπινο είδος που παλεύει να εξελιχθεί πάνω στον Πλανήτη Γη.

Η Σελήνη από την πλευρά της συνεχίζει την πορεία της μέσα στον ειδήμονα των σχέσεων Ζυγό, και εδώ ίσως υπάρξει κάποια μικρή κινητικότητα. Κι αυτό γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες εκπλήξεις από το πουθενά, στη διάρκεια της μηνιαίας αντίθεσης του φεγγαριού με τον κυκλοθυμικό Ουρανό (6:24 μμ).

Με το πέρας αυτής της όψης, η Σελήνη θα μπει σε μια διαδρομή κενού πορείας που θα διαρκέσει μέχρι τις 9:30 πμ της επομένης. Είναι η ώρα που η τροχιά της θα την εισάγει στα μυστηριώδη και απόκρυφα ύδατα του Σκορπιού.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αυτό που θα είναι ιδανικό για όλους στη διάρκεια αυτού του 15ωρου, είναι να ολοκληρώσετε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε αφήσει, όσο η Σελήνη θα κρέμεται στην ουρά του έβδομου εκπροσώπου του ζωδιακού κύκλου.

Συστήνεται να επιδείξετε ψυχραιμία προς τις όποιες ερωτικές ή ρομαντικές ευαισθησίες νιώσετε να σας κατακλύζουν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Είναι μια φάση για την οποία ευθύνονται η Αφροδίτη, ο Ποσειδώνας, η Σελήνη αλλά και η Ήρα, οι οποίοι είναι γνωστό ότι εξουσιάζουν τα συναισθήματα των  ανθρώπων ανά τον κόσμο.

zodia-astra-tarot