ζωδια ωροσκοπιο ημερας 19/01 Τριτη

synastria-erwtikes-sxeseis

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 19 Ιανουαριου

Αναμείνατε μερικές σεληνιακές και πλανητικές ζώνες επικινδυνότητας να συμβούν τις ακόλουθες 72 ώρες στο Σύμπαν. Η συνολική χρονική περίοδος μεταξύ στης 19ης Ιανουαρίου 2016 ως την 21η Ιανουαρίου είναι η ιδανική.

Για παράδειγμα την στιγμή που η Σελήνη σταματήσει τον κενό κύκλο της στον Ταυρο και εισέλθει στο ζώδιο των Διδύμων (21.14 μ.μ) οι τομείς της επικοινωνίας και της αλληλογραφίας τροφοδοτούνται αρκετά, – παρά το γεγονός ότι ο Ερμής παραμένει Ανάδρομος ως την 25η Ιανουαρίου.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Το κύριο ουράνιο γεγονός σήμερα , θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της ημέρας και μάλιστα συγκεκριμένα στις 12.28 μ.μ.. -όταν ο Ήλιος θα έρθει σε σύνοδο με την Αθηνά στην 29η μοίρα του Αιγόκερω.

zodia-astra-tarot

Τα πάντα λοιπόν που σχετίζονται με : την επίλυση προβλημάτων, τις συνεδρίες στρατηγικής, την ελεύθερη σκέψη και τις πολυμήχανες εφευρέσεις , τον επιστημονικό τομέα της μηχανικής, την επιστημονική έρευνα, τα παιχνίδια δραστηριότητας και την ψυχική ανδρεία , το ανοσοποιητικό σύστημα, το DNA και ο γεννητικός κώδικας, θα βρίσκονται σε πλήρη ισχύ σήμερα.

 

Απολαύστε λοιπόν την ανάγνωση ενός βιβλίου κλασσικής λογοτεχνίας ή ενός μπεστ σέλερ ως τρόπο απόδοσης φόρο τιμής στην Αθηνά και στα δώρα της προς τους ανθρώπινους ταξιδιώτες αυτού του αργά αναπτυσσόμενου πλανήτη

Τέλος στις 01.11 μετά τα μεσάνυχτα αποφύγετε τα όποια σκιερά συναισθηματικά σενάρια καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον πλανήτη Ποσειδώνα. – η Αφροδίτη δημιουργεί έναν δεσμό 45 μοιρών με την Ήρα στις 07.30 το επόμενο πρωινό, και τέλος η Σελήνη κάνει την μηνιαία της αντίθεση με τον πλανήτη Κρόνο στις 07.55 μ.μ. της επομένης.

zodia-zvdia-oroskopio-11