ζωδια ωροσκοπιο ημερας 19/04 Τριτη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 19 Απριλιου

Όπως τονίστηκε στην καταγραφή μας σε αυτό το ημερολόγιο και πριν τρεις ημέρες, οι ακριβείς στάσεις του Άρη και του Πλούτωνα που συντελέστηκαν την Κυριακή και τη Δευτέρα αντίστοιχα, άρχισαν να επηρεάζουν κυριολεκτικά την ανθρωπότητα πολλές μέρες πριν και θα συνεχίσουν να έχουν δυναμική επιρροή στη Γη για λίγες μέρες ακόμη.

Χρειάζεται να επιδείξουμε προσοχή σε επιθετικές και εγωκεντρικές συμπεριφορές που μπορούν γρήγορα να γυρίσουν εναντίον μας, γιατί η σωστή προσέγγιση αυτή την περίοδο είναι να επιδείξουμε ευαισθησία προς τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τους φίλους και συνεργάτες.

 

Αρωγός μας στην προσπάθεια να πετύχουμε τη βελτίωση των σχέσεων σε όλους τους τομείς, θα είναι η Σελήνη που βγαίνει απο τον 23ωρο κύκλο της κενού πορείας και μπαίνει στον αερινο και πρόσχαρο Ζυγό (2:25 μμ).

zodia-taro-45

Μια θετική συντροφιά μας είναι η αλλαγή θέσης του Ήλιου, από τον ατρόμητο Κριό στον γήινο Ταύρο (6:31 μμ). Η θέση αυτή θα μας προσφέρει ενθάρρυνση προκειμένου να μετατρέψουμε εμπνεύσεις και ιδέες σε πραγματικότητα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ωστόσο το κύριο εμπόδιο για να επιτευχθεί πρόοδος θα προκύψει κάποιες ώρες αργότερα, όταν η Αφροδίτη στον Κριό θα σχηματίσει ένα τετράγωνο απέναντι στον ακινητο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (11:52 μμ).

Παραμερίστε για λίγο κάθε ρομαντικό σχέδιο, καθώς η Αφροδίτη διέπεται από την αρνητική ενέργεια της σκοτεινής πλευράς του Πλούτωνα.

Εν αναμονή της δυναμικής Πανσελήνου την Παρασκευή στον Σκορπιο – γνωστής και ως Πανσέληνος του Βούδα – οι επόμενες μέρες αποτελούν μια 48ωρη περίοδο προετοιμασίας για τις διαφωτιστικές δονήσεις που θα δεχθεί το ανθρώπινο είδος.

zodia-astra-tarot