ζωδια ωροσκοπιο ημερας 20/04 Τεταρτη

panselinos-zwdio-ydroxoos

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 20 Απριλιου

Είμαστε στη διαρκεια της προετοιμασίας για την επερχόμενη Πανσέληνο που ενεργοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού.

Παράλληλα ας έχουμε υπόψιν μας ότι οι δυναμικές του Άρη και του Πλούτωνα που ήταν τόσο έντονες τις τελευταίες 5 ημέρες, διατηρούν υψηλή επιρροή και μπορούν εύκολα να στρέψουν τα επίπεδα των καλλιτεχνικών, επαγγελματικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων προς την δυσχέρεια αντί για την επίτευξη.

 

Δεν υπήρξε και τοσο βοηθητικό το τετράγωνο που σχημάτισε νωρίτερα η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, και η δύστροπη συνάντηση 135 μοιρών του Ήλιου με τον Κρόνο ήταν ένα ακόμη εμπόδιο στη διαδρομή.

zodia-taro-45

Και χωρίς να έχει επικές προοπτικές, μια ραφιναρισμένη αλλά και υποστηρικτική όψη 30 μοιρών ανάμεσα στην Αφροδίτη και την Εστία (10:56 μμ) θα μπορέσει να βοηθήσει στη δημιουργία θετικών δεσμών με πολύ αγαπημένα άτομα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Όμως η πρόσφατη τάση προς την αυξανόμενη στρυφνότητα συνεχίζεται λίγο αργότερα, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα (1:54 πμ της επομένης), ενώ θα έρθει σε αντίθεση με την Αφροδίτη (4:56 πμ της επομένης) και τον Ουρανό (9:14 πμ της επομένης).

Αυτή η όψη Σελήνης – Ουρανού θα κεντρίσει παράλληλα μια 18ωρη διαδρομή κενού πορείας του φεγγαριού, που θα διαρκέσει μέχρι τις 3:19 πμ της επομένης που η Σελήνη θα περάσει στον ξεροκέφαλο και κρυψίνους Σκορπιό.

Βρείτε έναν τρόπο να γλυκάνετε – κυριολεκτικά εν μία νυκτί – καθώς μία από τις πιο σημαντικές Πανσελήνους αυτής της χρονιάς προσεγγίζει όλο και περισσότερο.

zodia-astra-tarot