ζωδια ωροσκοπιο ημερας 22/03 Τριτη

astrologia-27-7-2-8

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 22 Μαρτιου

Παράξενες δυνάμεις σίγουρα κινούνται μυστικά στη διάρκεια αυτής της πολύωρης διαδρομής κενού πορείας της Σελήνης στο ζωδιο της σχολαστικης  Παρθένου (που συνεχίζεται μέχρι τις 8:24 πμ το πρωι της Τεταρτης), και που φτάνουν στην ακμή τους με την ισχυρή Πανσέληνο της Τετάρτης στο ζωδιο του αριστοκρατικου  ζυγου .

 

Η Σελήνη θα βρεθει σε αντίθεση με τη Δήμητρα (2:26 μμ) και με τον Χείρωνα (3:47 μμ), ίσως κεντριστεί να δώσει λίγη επιπλέον φροντίδα και κάποιες θετικές θεραπευτικές δονήσεις σε τραυματα υλικα αλλα και ιδεατα .

Όπως και να ‘χει, ό,τι αφορά τους επενδυτικούς τομείς απαιτεί αυτή την περίοδο ιδιαίτερη επιτήρηση, καθώς η Δήμητρα σχηματίζει έναν έντονο δεσμό 45 μοιρών με την Εστία (9:59 μμ).

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Η Δήμητρα και ο Χείρων αναμένεται να έχουν επιπλέον εργασιακές αρμοδιότητες, επειδή ο μεγαλύτερος αστεροειδής ενώνεται με τον άξονα των δεσμων της Σελήνης στους Ιχθύες (3:41 πμ της επομένης), ενώ ταυτόχρονα ο Χείρων και ο Ερμής συναντώνται σε έναν κόντρα παράλληλο σχηματισμό (3:11 πμ της επομένης).

Όταν επιτέλους η Σελήνη θα εγκαταλείψει το κενό πορείας και θα περάσει στον αερινο  Ζυγό (8:24 πμ της επομένης), εστιάστε την προσοχή σας στο να βελτιώσετε την ποιότητα των βασικών σας συνεργασιών, αλλά και να εμπλουτίσετε την καλλιτεχνική σας έκφραση. Με τον Ήλιο στον Κριό και τη Σελήνη στον Ζυγό – τη μηνιαία κορύφωση την Τετάρτη – ενθαρρύνεται τόσο ο ατομικός όσο και ο ομαδικός διαλογισμός.

zodia-astra-tarot