ζωδια ωροσκοπιο ημερας 22/04 Παρασκευη

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 22 Απριλιου

Δεν φαίνεται να υπάρχει ανάπαυση από την εξάντληση που θα ακολουθήσει την επερχόμενη Σελήνη, που ενεργοποιείται στον άξονα του γήινου Ταύρου και του υδάτινου Σκορπιού.

Να έχετε υπόψιν σας ότι η περίοδος των 48 ωρών που ακολουθεί την κάθε μηνιαία κορύφωση του φεγγαριού, αποτελεί μια ευκαιρία για τον καθένα να γίνει ένας αφοσιωμένος φωτεινός οδηγός και πρέσβης καλής θέλησης στη συνεχώς εξελισσόμενη ανθρώπινη ιεραρχία του πλανήτη μας.

 

Αρωγός σε μια προσπάθεια ενδυνάμωσης τόσο συναισθηματικής όσο και πνευματικής σε αυτή τη σημαντική φάση, θα είναι η μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με την Ήρα (8:06 μμ). Θα την ακολουθήσει μια συνεύρεση που θα την διέπει τρελός έρωτας, καλλιτεχνική άνθηση και μαγνητισμός, ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό στις 22 μοίρες του Κριού (12:01 πμ της επομένης).

zodia-taro-45

Η συνάντηση Σελήνης – Ήρας μπορεί να πυροδοτήσει επίσης τα ενδιαφέροντά σας για τη μόδα, το στυλ και το σχέδιο, ενώ η επαφή της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα προσφέρει το πράσινο φως για να εξερευνήσετε ευκαιρίες που αφορούν την τεχνολογία και το διαδίκτυο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μεγεθύνετε την ψυχική ευαισθησία και τη δημιουργική σας ηρωική φαντασία, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (2:16 πμ της επομένης).

Επίσης αδράξτε τη δύναμη που έχει η θετική σκέψη προκειμένου να διεκπεραιώσετε όλες τις σημαντικές υποχρεώσεις σας, καθώς η Σελήνη θα βρεθεί σε μια υποστηρικτική όψη 60 μοιρών με τον Δία (6:58 πμ της επομένης).

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό

Η ζεστή δεκτικότητα της Αφροδίτης μπορεί να γίνει κάπως χαλαρή, ανεξάρτητη και απρόβλεπτη όταν συνδυάζεται με τον Ουρανό. Αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός για τη διεξαγωγή ψύχραιμης στρατηγικής, ή για τη δικτύωση με τους γνωστούς και τους συνεργάτες μας. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που απελευθερώνετε τον εαυτό σας από παλιές διασυνδέσεις – για παράδειγμα, επιλέγοντας να τελειώσετε μια σχέση, να απομακρυνθείτε από μια τετριμμένη φιλία, ή να ανοιχτείτε στους πειραματισμούς με νέα είδη σύνδεσης με τους ανθρώπους.

zodia-astra-tarot

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορεί επίσης να είναι εποχή ορμητικών δαπανών, ή μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα οικονομικά σας και τους πόρους σας για ανθρωπιστικούς σκοπούς. Τα οικονομικά μπορεί να γίνουν λίγο απρόβλεπτα ή ασταθή – είτε φέρνοντας έσοδα εκεί που δεν το περιμένατε, είτε ξοδεύοντας χρήματα, που έχετε ή και όχι.

Είτε θέλετε να απελευθερώσετε την ζωή σας, είτε κάποιου άλλου, είναι μια εποχή που η ελευθερία και η ανεξαρτησία, γίνονται το επίκεντρο της απόλαυσης. Ο πειραματισμός είναι επίσης δελεαστικός και ενώ μπορεί να είναι αναζωογονητικός, μπορεί επίσης να σας αφήσει με επιπτώσεις που δεν περιμένατε. Αγκαλιάστε τον αυθορμητισμό σας, αλλά μην χωρίσετε με την κρίση σας.

zvdia-zwdia-tarw