ζωδια ωροσκοπιο ημερας 23/03 Τεταρτη

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 23 Μαρτιου

Λίγο πριν αποφασίσει η σημερινή πολύ ισχυρή Πανσέληνος να γνωστοποιήσει την εμφάνισή της, οι δύο μεγαλύτεροι πλανήτες του ηλιακού συστήματος θέλουν να προσθέσουν τη συναισθηματική τους νότα ουράνιων συμβουλών στις ανθρώπινες ψυχές.

Ο Δίας και ο Κρόνος συναντώνται στη 1:17 μμ στο δεύτερό τους τετράγωνο – από τρία συνολικά σε ένα διάστημα 11 μηνών – το οποίο σχηματίζεται στις 17 μοίρες της Παρθένου και του Τοξότη.

Είχαν ήδη περάσει από την απαιτητική όψη των 90 μοιρών στις 3 Αυγούστου 2015, και θα την επαναλάβουν στις 25 Μαΐου φέτος. Θεωρείστε αυτές τις γεωμετρικές συνθέσεις τους ως ένα είδος τετραγώνου στο Τελευταίο Τέταρτο, σε έναν 20ετή κύκλο που άνοιξε στις 28 Μαΐου του 2000 (όταν ενώθηκαν στις 24 μοίρες του Ταύρου) και θα κλείσει στις 21 Δεκεμβρίου του 2020 (που θα συναντηθούν ξανά στην 1η μοίρα του Υδροχόου).

zodia-taro-45

Κάθε φορά που αυτοί οι δύο υποκινητές επιβάλλονται με μια διάθεση παραφωνίας, οι άνθρωποι αισθανόμαστε τους κραδασμούς στις πολύ σοβαρές υποχρεώσεις μας, και ειδικά αυτές που αφορούν κοινωνικές ή επιχειρηματικές ή επαγγελματικές δραστηριότητες.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Στο μεταξύ, όλη αυτή η κατασπαρακτική ψυχική έρευνα μας οδηγεί στην Πανσέληνο (που ενεργοποιεί τις 4 μοίρες του Κριού και του Ζυγού στις 3:02 μμ), ενώ μόλις 14 λεπτά πριν θα έχει συντελεστεί η σεληνιακή έκλειψη . Στείλτε όλοι τις θεραπευτικές σας σκέψεις και προσευχές στην ανθρωπότητα και το βασίλειο της φύσης, μέσω του διαλογισμού και των δηλώσεών σας.
Στο μεταξύ η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με την Ήρα στα ζώδια του νερού (6:37 μμ), και ο Ερμής έρχεται παράλληλος με τον Χείρωνα (5:14 πμ της επομένης). Και ενώ αυτές οι όψεις ενισχύουν τη συναισθηματική δύναμη και την πνευματική οξύτητα σε αυτή τη μοναδική μέρα, υπάρχει άλλος ένας εξαιρετικός ελιγμός στις 11:12 μμ που συντελείται η Ανώτερη Συνοδος του Ήλιου με τον Ερμή.

zodia-astra-tarot
Η «Ανώτερη Συνοδος» Ήλιου – Ερμή είναι αστρονομικός όρος που αποδίδεται όταν η Γη, ο Ήλιος και ο Ερμής ευθυγραμμίζονται στο ηλιακό σύστημα. Αυτό συμβαίνει σχεδόν κάθε 4 μήνες και διαπρεπείς αστρολόγοι αναφέρονται σε αυτό το φαινόμενο ως «full mercury».

Στη διάρκειά του αφθονούν οι σπόροι ιδεών που εκτοξεύονται από το μυαλό των ανθρώπων σαν πύρινοι κομήτες και φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό. Γι’ αυτό κάντε ό,τι μπορείτε ώστε όλο το 24ωρο της 23ης Μαρτίου 2016 να είναι ένα ορόσημο που θα θυμάστε έντονα και για πάρα πολύ στο ευρύτερο μέλλον.

zwdia