ζωδια ωροσκοπιο ημερας 24/05 Τριτη

erwtas-kanones-stereotypa

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 25 Μαιου

Μια ουράνια μάχη φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη στο σύμπαν αυτή τη στιγμή, ανάμεσα στα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον καθένα και τα πιο ανέμελα ενδιαφέροντα.

Για όλο αυτά ευθύνεται εν μέρει η παρουσία της Σελήνης, στο ζωδιο του σκληρά εργαζόμενου Αιγόκερω και του φλογοβόλου Ήλιου στο αερινο ζωδιο των διδυμων που σχηματίζουν μια παραξενη όψη με τον άρχοντα του κάτω κόσμου Πλούτωνα (5:01 μμ). Όλη αυτή η ξαφνική αναστάτωση δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον χειρισμό των ρεαλιστικών προβλημάτων μέσω της λογικής, της πνευματικής συγκέντρωσης αλλά και της πνευματιστικής δύναμης της θέλησης.

 

Η Αφροδίτη ετοιμάζεται να περάσει στους ζωηρούς και αέρινους Διδύμους (12:46 μμ) και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 17 Ιουνίου. Η θέση της αυτή θα αναδείξει σε όλους την ανάγκη να εκφράζουν πιο ανέμελες απόψεις. Την τάση αυτή θα ενισχύσει η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η θεά της ομορφιάς στον τρίτο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου, που θα είναι μια ριψοκίνδυνη αντίθεση με τον συχνά ευερέθιστο και επιθετικό Άρη που βρίσκεται στον Τοξότη (5:39 πμ της επομένης).

zodia-taro-45

Επιλέξτε να αναζητήσετε μέσα σας την θετική πλευρά αυτής της πολικότητας, όπου η δημιουργικές καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, ο ρομαντισμός αλλά και οι κοινωνικές δραστηριότητες είναι αίσιες αντί για επιβλαβείς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ωστόσο υπάρχει και μια θετική νότα σε αυτή τη φάση, που θα σταθεί αρωγός στην ανασύνταξη της πίστης στον εαυτό σας αλλά και το μέλλον. Πρόκειται για την όψη ενός Μεγάλου Τρίγωνου που αναμένεται την Τετάρτη, και αναπτύσσεται από το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία (10:41 μμ) και τον Ερμή (12:36 μμ).

Ο Ερμής Σταθεροποιείται στην ορθή του πορεία

Ο Ερμής επιτέλους γυρίζει στην κανονική του πορεία!!! Αλλά δεν έχουμε βγει από το δάσος ακόμα. Μέχρι και μια εβδομάδα πριν και μετά από σήμερα, μπορεί να αντιμετωπίσετε ψυχική ένταση, σύγχυση και παρεξηγήσεις ή απλώς μια αλλαγή στην προοπτική σας. Μετά την ανάδρομη πορεία του τις τελευταίες 3 έως 3 ½ εβδομάδες, ο Ερμής παίρνει τώρα μια αργή στροφή για να συνεχίσει την ορθή του κίνηση.

zwdia

Αυτή η χρονική περίοδος σας έχει προκαλέσει να ξανασκεφτείτε και να επανεξετάσετε πράγματα που απαιτούσαν κάποια εξομάλυνση ή αναθεώρηση. Ο σταθμός αυτός μπορεί να είναι μια εποχή που καθαρότερες αποφάσεις αρχίζουν να αναδύονται από θέματα και αγώνες που είχατε συναντήσει κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου. Ή θα μπορούσε να αλλάξει την προοπτική σας, έτσι ώστε να δείτε τα πράγματα με φρέσκο μάτι ξανά.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, ενώ ο Ερμής εξακολουθεί να είναι στη Σκιά, το μυαλό σας μπορεί να αισθάνεται σαν να ξυπνάει σταδιακά από έναν βαθύ ύπνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε σταδιακά να θέσετε σε εφαρμογή την πρακτική και τη γνώση που αποκτήσατε από τα ανάδρομα “όνειρα” σας και μεταμεσονύχτια οράματα σας. Θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψετε πίσω στον πλήρη συγχρονισμό με την ορθή ενέργεια του Ερμή. Έτσι, πάρτε το αργά, ένα βήμα τη φορά και ξεμπερδέψτε τον εαυτό σας ένα μέλος τη φορά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75