ζωδια ωροσκοπιο ημερας 24/12 Πεμπτη

 

ζωδια σημερα ωροσκοπιο 24 Δεκεμβριου

Αυτή είναι η δεύτερη σημαντική ημέρα όσο αφορά την εμφάνιση της Πανσέληνου στο ουράνιο στερέωμα την Παρασκευή αυτή, κατά την οποία μάλιστα η ενέργεια στο Σύμπαν εντείνεται δυναμικά από την αλλαγή της πορείας του ακίνητου αυτή την στιγμή πλανήτη Ουρανού ο οποίος θα μετατρέψει την ανάδρομη πορεία του σε ορθή μεσα στο ζώδιο του Κριού.

Αν έρθετε σε αρμονία με την υποστηρικτική όψη 60 μοιρών που θα δημιουργηθεί ανάμεσα στους πλανήτες Αφροδίτη και Δία στις 12.04 μ.μ σήμερα το μεσημέρι, τότε θα καταφέρετε να προηγηθεί τε επί των ανταγωνιστών σας, στους τομείς της υλοποίησης καλλιτεχνικών-λογοτεχνικών- εκπαιδευτικών και οικονομικών έργων.

Δεν είναι δα πως και σχεδόν κάθε μέρα αυτοί οι δυο καλοπροαίρετοι και θετικής ενέργειας πλανήτες έρχονται σε σχηματισμό μιας τέτοιας αρμονικής σχέσης που να τους θέτει σε σχεδόν πλήρη ευθυγράμμιση στο ουράνιο στερέωμα.

zodia-taro-45

Επίσης καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να επιβληθείτε ενεργειακά στην αύξηση της παραγωγικής σας απόδοσης καθώς στις 19.28 μ.μ η επαφη μεταξύ του Ερμή και της Δήμητρας θα διπλασιάσει την δυναμική της ενέργειας σας όπως επίσης και θα σας επηρεάσει στον τομέα της διατροφής και των διατροφικών αναγκών σας.

zwdia-fotia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η ενεργοποίηση στον τομέα της εκγύμνασης του σώματος σας και των αθλητικών σας προσδοκιών προβλέπεται να γίνει αισθητή στις 22.05 μ.μ. όταν η Σελήνη θα σχηματίσει τριγωνική όψη με τον πλανήτη Άρη.

Όταν όμως ο σχηματισμός μεταξύ της Σελήνης και του Άρη ολοκληρωθεί, στον ουρανό θα έχουμε την έναρξη ενός κενού σεληνιακού κύκλου, ο οποίος προβλέπεται να τελειώσει με την εισχώρηση της Σελήνης στην φυσική της κατοικία δηλαδή το ζώδιο του Καρκίνου. (07.28 π.μ παρασκευη).

zwdia-3-zodia

 

Κατά την διάρκεια λοιπόν αυτών των 9 ωρών επικράτησης του κενού σεληνιακού κύκλου , κρατήστε χαμηλό προφίλ και αποφύγετε την λήψη οποιαδήποτε απόφασης ανεξάρτητα το πόσο σημαντική θεωρείτε ότι είναι ή δεν είναι. Τουλάχιστον πράξτε το μέχρι να τελειώσει η Σεληνιακή σφαίρα την μετακίνηση της από την ουρά του ζωδίου των Διδύμων και να εισέλθει ολοκληρωτικά στο ζώδιο του Καρκίνου .
Η ολοκλήρωση της μετακίνησης της Σελήνης από τους Διδύμους στον Καρκίνο θα λάβει απόλυτο τέλος στις 07.28 π.μ αύριο το πρωί. Το συμπαντικό αυτό γεγονός θα φέρει πρωτίστως μια ανανεωμένη έμφαση στα ζητήματα που αφορούν  την οικία και την οικογένεια, ενώ επίσης η όψη 72 μοιρών του Ερμή με την Εστία στις 08.10 π.μ θα ανταμείψει τον προγραμματισμό των επενδύσεων σας .

zwdia

 

Τέλος με την Πανσέληνο να πλησιάζει ολοένα και πιο γρήγορα την ημέρα της Παρασκευής στις 13.13 μ.μ , σκεφτείτε να ακολουθήσετε την συμβουλή που σας έχουμε δώσει ώστε την ώρα υλοποίησης του φαινομένου αυτού να στείλετε και εσείς προσωπικά τις δικές σας θεραπευτικές προσευχές και σκέψεις από την καρδιά σας στην καρδιά του Σύμπαντος, με την μορφή του διαλογισμού και της πνευματικής περισυλλογής.

Θα είναι μια πράξη που θα βοηθήσει τόσο εσάς προσωπικά, τόσο τους συνανθρώπους σας και τα άτομα που αγαπάτε περισσότερο στην ζωή σας, τόσο τα πλάσματα της φύσης και την φύση την ίδια του πλανήτη Γή, όσο και ολόκληρο το Σύμπαν.

zwdia-agnh