ζωδια ωροσκοπιο ημερας 25/03 Παρασκευη

erwtiki-astrologia

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 25 Μαρτιου

Είναι ξεκάθαρο πια ότι ο Μάρτιος ως μήνας εξελίσσεται σε ιδιαίτερα μαχητικός και γεμάτος ασυνήθιστες τροπές και αλλαγές. Αυτές οι μέρες που ακολουθούν ακόμη τη δυναμική Πανσέληνο της Τετάρτης, θα είναι καλό να ενεργούμε ως πρέσβεις καλής θέλησης προς κάθε αναξιοπαθούντα. Από την άλλη πλευρά, η διαδρομή κενού πορείας 21 ωρών της Σελήνης που θα ολοκληρωθεί σήμερα στις 9:10 μμ δεν είναι και ιδιαίτερα καθησυχαστική.

 

Στη ζώνη αβεβαιότητας και πρόκλησης σε όλα τα επίπεδα, έρχονται να προστεθούν η κόντρα παράλληλη όψη της Αφροδίτης με τον Δία (10:48 πμ), η στάση του Κρόνου και αλλαγή της πορείας του σε ανάδρομη (1:02 μμ στις 17 μοίρες του Τοξότη), η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία (2:59 μμ) αλλά και το τετράγωνο που θα σχηματίσει η θεά της ομορφιάς με τον Κρόνο (7:49 μμ).

Όπως λέμε, όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς!
Και μόνο η ακινησία του Κρόνου – που επηρεάζει ολόκληρη τη μέρα – αποτελεί ένα ενδεχόμενο διαφωνιών, ειδικά αν η σκιά του δακτυλιοφόρου πλανήτη προσπερνά κάθε θετικό αρχέτυπο.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Παρεμπιπτόντως, μπορούμε να συντονιστούμε με τις ισχυρές αξίες του Κρόνου, που είναι η ευθύνη και η εμμονή, η σκληρή δουλειά και ο πραγματισμός, η εξουσία, η καριέρα και η επαγγελματική υπόσταση, η εστίαση και η λογική, η δόμηση και η οργάνωση, η κοινή λογική και η παραδοσιακή λειτουργία, το γονεακό αρχέτυπο, η υπόσταση του χρόνου, η αμφιβολία και η απογοήτευση, η απαισιοδοξία, οι χρονικές δυσκολίες, η κατάθλιψη και οι φοβίες.
Προσπαθήστε να αποφύγετε καθετί αρνητικό και παραμείνετε ρεαλιστές για το τι μπορεί να πραγματωθεί μέσα στη σφαίρα του σώματος και της ύλης.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Όλος αυτός ο αναβρασμός που περιγράφηκε μέχρι τώρα, προκύπτει πριν αρπάξει τα ηνία της σεληνιακής ισχύος ο σφοδρός Σκορπιός (9:10 μμ). Όταν αυτή η αλχημική μεταβολή μεταμορφώσει τον αέρα σε νερό – ζωδιακά ομιλώντας – προσπαθήστε όσο μπορείτε να αναχαιτίσετε και να εξουδετερώσετε όσα μπορείτε, από την καταστροφή που εξαπολύουν η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Κρόνος.

Επιστρατεύστε τις ερευνητικές σας ικανότητες για να επιλύσετε προσωπικά μυστήρια και να ξετρυπώσετε οικογενειακά μυστικά – ειδικά αξιοποιώντας τις ενισχυμένες πνευματικές ικανότητες που θα χαρίσει η παράλληλη όψη του Ήλιου με τον Ερμή (5:08 πμ της επομένης).

zwdia-zvdia-taro-00