ζωδια ωροσκοπιο ημερας 25/04 Δευτερα

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 25 Απριλιου

Κάποιοι από τους παραδειγματικά οξείς τόνους από την ασυνήθιστη φύση των χθεσινών ουράνιων σχηματισμών, παραμένουν ως εκκωφαντικοί ήχοι για εκατομμύρια ερευνητές της γνώσης ανά τον κόσμο.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να αποτινάξουμε τα δεσμά των πολλών εβδομάδων με ουράνια τρέλα, και να εστιάσουμε την ανανεωμένη προσοχή μας στο να προσεγγίσουμε σημαντικά συγγράμματα, έργα τέχνης, εκπαιδευτικά θέματα και αθλητικούς στόχους, όλα αυτά υπό το φως της πολυπρόσωπης Σελήνης στον Τοξότη.

 

Οραματιστείτε τον εαυτό σας ως έναν τοξότη στο σύμπαν, που στοχεύει τα βέλη της παγκόσμιας γνώσης στο κέντρο των επαγγελματικών του στόχων. Μπορεί να έχετε επιβιώσει από τις απριλιανές προκλήσεις με τις στάσεις του Άρη και του Πλούτωνα και την αλλαγή πορείας τους μέσα στον ζωδιακό κύκλου, και μιας από τις πιο δραστικές πανσελήνους της χρονιάς, και μιας πλειάδας πλανητικών παράλληλων και κόντρα παράλληλων όψεων… Όμως το σύμπαν έχει ακόμη αρκετά κόλπα κρυμμένα στο μανίκι του, πριν να φτάσει το κατ’ ευχήν ασφαλές έδαφος του Μαΐου.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι προκλήσεις της σημερινής μέρας είναι σαφώς ήσσονος σημασίας.

Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (2:27 μμ) και τον Δία (6:43 μμ), πριν να ενωθεί με τον υπεύθυνο Κρόνο που βρίσκεται σε κάπως δυσοίωνη θέση στον Τοξότη – που είναι ζώδιο του Δία (10:48 πμ της επομένης).

Όμως αντί να επιτρέψετε σε ανησυχίες και φοβίες να στρέψουν το μυαλό σας σε απαισιόδοξες σκέψεις, δείξτε ευγνωμοσύνη στους φωτισμένους δασκάλους που έχουν μεγάλη σημασία για εσάς με τα ατέρμονα μαθήματά τους.

zodia-astra-tarot