ζωδια ωροσκοπιο ημερας 26/03 Σαββατο

oneirokritis-aspro-mayro

Θα ήταν πραγματικά θαυμάσιο να μπορούσαμε να πούμε ότι όλα έχουν επανέλθει στον κανονικό τους ρυθμό και είναι ομαλά στο βασίλειο της Γης, ότι δεν έχουν έρθει εξωγήινοι και απειλούν να μας αφανίσουν, και ότι η άνοδος της θερμοκρασίας στον πλανήτη δεν έχει προκαλέσει ανείπωτες πρώιμες πλημμύρες σε μεγάλα λιμάνια και παράλιες πόλεις ανά τον κόσμο.
Η αρχή αυτής της εβδομάδας αποκαλύπτει κυρίως αποδοτικές συναντήσεις πλανητών, όμως οι προδοτικές ενέργειες από μια τριάδα – την Αφροδίτη, τον Δία και τον Κρόνο – εξακολουθούν να επιφέρουν αστροφυσικές δονήσεις που επηρεάζουν σε παγκόσμια κλίμακα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

Υποβοηθητικές, προκειμένου να αρχίσουμε να χαλαρώνουμε λίγο, είναι το ψυχικά και σωματικά αναζωογονητικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη στα ζώδια της φωτιάς (1:34 μμ), μια ενισχυτική για τις τέχνες συνάντηση 60 μοιρών ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα (2:13 μμ), ένα ονειροπόλο τρίγωνο Σελήνης και Ποσειδώνα από τον Σκορπιό προς τους Ιχθύες (6:26 μμ), και η μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με την Ήρα (12:27 πμ) που αναμένεται να επιφέρει κάποια δόση ειρήνης και αρμονίας.

 

Αν σας ενδιαφέρει το αντικείμενο, είναι μια καλή στιγμή να αναζητήσετε στα καταστήματα ευκαιρίες όσο αφορά διακοσμητικά και έπιπλα.

Ενισχύστε την αισιοδοξία σας για το μέλλον, χάρη σε μια εποικοδομητική συνεύρεση 60 μοιρών ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία (5:33 πμ). Εκμεταλλευτείτε την όψη 45 μοιρών που θα δημιουργήσουν ο Ήλιος και η Αθηνά (5:47 πμ), προκειμένου να ενισχύσετε τις γνώσεις σας αλλά και τις ικανότητές σας στην επίλυση προβλημάτων, αντί να προκαλέσετε πνευματική κόπωση.

zwdia