ζωδια ωροσκοπιο ημερας 26/04 Τριτη

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 26  Απριλιου

Μια από τις μεγαλύτερες πλάνες στον τομέα της αστρολογίας είναι ότι οι πλανήτες που βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία είναι αρνητικοί, προβληματικοί και εξ ορισμού δυσάρεστοι.

Η σπουδαία πραγματικότητα είναι ότι όποτε ένα ουράνιο σώμα κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση στον ζωδιακό κύκλο, τα ίδια του τα χαρακτηριστικά ενισχύονται κατ’ ουσίαν, επειδή κινείται σε αντίθεση με την πάντα εμπρόσθια κίνηση του Ήλιου και της Σελήνης.

 

Αυτό σημαίνει ότι η Ερμής που ελαττώνει ταχύτητα τώρα, καθώς ετοιμάζεται για να γυρίζει ανάδρομος προς τα τέλη της εβδομάδας – στην εναρκτήρια μοίρα του μεγαλύτερου αστεροειδούς, της Δήμητρας – θα ενισχύσει τη δύναμή του μόλις αρχίσει τον δεύτερο ανάδρομο κύκλο του για αυτή τη χρονιά, διάρκειας τριών εβδομάδων.

zodia-taro-45

Για τη δύναμη του ανάδρομου Ερμή έχουν γραφτεί πολλά εδώ και τρεις δεκαετίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνούν σε όλα αυτά οι πολλοί οπαδοί των αστρικών οδηγών.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Εντούτοις, δεν βλάπτει κανέναν να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την πιθανότητα ότι τα ουράνια σώματα που έχουν πορεία απομάκρυνσης από τον Ήλιο και τη Σελήνη, εμπεριέχουν κάτι θετικό στις δικές τους διαστάσεις του συνειδητού.

Στο μεταξύ σήμερα αφθονούν από νωρίς οι αποκαλύψεις, χάρις στο τρίγωνο που σχηματίσει η Σελήνη από τον Τοξότη με τον διαισθητικό Ουρανό από τον Κριό (10:08 πμ), ενώ η ειδήμων της στρατηγικής Αθηνά κάνει τη δυναμική είσοδό της στους Ιχθύες (10:56 πμ), και η Σελήνη προσεγγίζει προς ένα ναζιάρικο τρίγωνο που θα σχηματίσει με την ειδική στα γυναικεία θέματα Αφροδίτη (το οποίο θα συντελεστεί ακριβώς στις 6:52 μμ).

Αυτή η όψη ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη θα αυξήσει τις δονήσεις αγάπης και τις δημιουργικές καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει την έναρξη ενός 8ωρου κύκλου κενού πορείας της Σελήνης που θα διαρκέσει μέχρι τις 2:56 πμ της επομένης.

zodia-astra-tarot

Θα ήταν καλό για όλους να καταγράψουν κάθε έμπνευσή τους που μπορεί να επιφέρει πολύ κέρδος στην πορεία, καθώς ο Ερμής θα σχηματίσει ένα ενεργητικό πεντάλφα στον ζωδιακό κύκλο σε μια όψη 72 μοιρών με τον Ποσειδώνα (9:25 μμ).

Όταν η Σελήνη περάσει στον Αιγόκερω (2:56 πμ της επομένης), καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια να προσεγγίζετε τους «ανώτερους ορόφους» της

διοίκησης για να θέσετε τα θέματα καριέρας που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται παράλληλα να προκύψουν κάποιες αμφιταλαντεύσεις με συναισθηματικές εντάσεις, όταν ο Ήλιος θα βρεθεί σε αντίθεση με την Ήρα (5:44 πμ της επομένης), ενώ η Αφροδίτη θα συνευρεθεί με τον Ποσειδώνα σε έναν τραχύ δεσμό 45 μοιρών (6:09 πμ της επομένης).

zvdia-zwdia-tarw