ζωδια ωροσκοπιο ημερας 27/04 Τεταρτη

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 27 Απριλιου

Μία μέρα πριν ο Ερμής ανακόψει την ταχύτητα της ορθόδρομης πορείας του για να φτάσει στην επίσημη στάση και να αρχίσει να κινείται ανάδρομα στον ζωδιακό κύκλο, το σύμπαν φαίνεται να κάνει κόλπα με όλες τις αστρικές του τροχιές με περισσή αυτοπεποίθηση, υπό την άγρυπνη εποπτεία της Σελήνης από τον Αιγόκερω.

 

Κατ’ ακρίβεια η τροχιά του φεγγαριού – που βοήθησε στην ενορχήστρωση ενός μεγαλοπρεπούς τεράστιου τριγώνου στα ζώδια της φωτιάς στις 15 Απριλίου – ασχολείται και πάλι με κάτι αντίστοιχο μόνο που τώρα η εστίαση είναι στο στοιχείο της γης, με τον Ήλιο στον Ταύρο και τον Δία στην Παρθένο να λαμβάνουν λαμπυρίζοντα τρίγωνα από τη Σελήνη στις 5:55 μμ και 4:46 πμ της επομένης αντίστοιχα.

Τι θα μπορούσε λοιπόν να πάει στραβά, όταν θα είναι πραγματικά ενα θαυμάσιο και απίστευτα ήρεμο διάστημα 24 ωρών;

zodia-taro-45

Ο Ήλιος και ο Άρης είναι οι άτακτοι, μέσω μιας δυσχερούς συνάντησης 150 μοιρών (4:43 πμ της επομένης), που θα πραγματοποιηθεί ακριβώς τρία λεπτά πριν το τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία – που θα επιφέρει αρμονία – φτάσει στην κορύφωσή του.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Και ενώ μπορεί να φαίνεται ότι μία μόνο απαιτητική όψη μέσα στη μέρα, δεν θα μπορούσε να αποσυντονίσει τη θετική φύση της τριάδας Σελήνη – Ήλιος – Δίας που συντελείται στο ουράνιο στερέωμα, κάθε αντιπαλότητα ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη μπορεί να ερεθίσει μια γενικότερη νευρικότητα που θα οδηγήσει σε αχρείαστα λάθη κρίσης και τους ανθρώπους να εξοργίζονται με το παραμικρό.

Προσπαθήστε συνειδητά να αντισταθείτε σε κάθε είδους αντιθέσεις που μπορεί να διογκωθούν σε μια ολομέτωπη σύγκρουση και την άφιξη του άμεσου κάρμα.

 

zodia-astra-tarot