ζωδια ωροσκοπιο ημερας 28/04 Πεμπτη

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 28 Απριλιου

Λίγο πριν ο Ερμής ξεκινησει την αναδρομη πορεια του, σταματωντας στην ς 24 μοίρα του Ταύρου (8:21 μμ), τα τριαντάφυλλα έχουν ήδη ανθίσει στη διάρκεια της μηνιαίας συνάντησης της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (12:22 μμ), την οποία ακολουθεί ένας δεσμός τριβής 45 μοιρών ανάμεσα στον Ήλιο και τον Χείρωνα (6:15 μμ) και ένα τετράγωνο της σεληνης με τον Ουρανό (8:00 μμ).

Η Αφροδίτη κινείται προς έναν δυστροπο δεσμό 135 μοιρών με τον Δία (9:05 μμ), ο βαρεων καθηκοντων Κρόνος θα έρθει σε παράλληλη θέση με τον Πλούτωνα (11:30 πμ της επομένης), και υπάρχουν ακόμη κάποιες ουράνιες αφορμές που θα μας καλούν να προχωρήσουμε με προσοχή στα ανοικτά μας μέτωπα.

 

Αναφέρθηκε ήδη από την περασμένη εβδομάδα στην καταγραφή μας, ότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν είναι απαραίτητα αρνητική ή άσχημη. Γι’ αυτό καλό είναι να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού η ανάγκη να επιθεωρούμε, να αντανακλάμε και να επαναξιολογούμε όσα κάνουμε, προκειμένου να τερματίσουμε νικητές αυτή την περίοδο.

zodia-taro-45

Εντούτοις, ενόσω ο αγγελιαφόρος των θεών αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται σε κίνηση, τα αρχέτυπά του μεγεθύνονται και εντείνονται.Χρειάζεται επικέντρωση της προσοχής σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, την εκπαίδευση, τη γλώσσα και το λεξιλόγιο, τις μετακινήσεις και τα σχέδια για ταξίδια, την επιχειρηματικότητα και το εμπόριο, τα μηνύματα και τις γραφειακές εργασίες, θέματα υγείας και φαρμακολογίας, τις πέντε αισθήσεις μας, τον αέρα και το αναπνευστικό μας, τις μεταβολές σε ανέμους και θερμοκρασία, όπως και σε «μαγικά χέρια» που αρπάζουν πορτοφόλια και λοιπά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Επίσης χρειάζεται προσοχή σε προωθητικές στρατηγικές που ενδέχεται να μας παραπλανήσουν και να μας παρασύρουν σε υπογραφές συμφωνιών που θα μετανιώσουμε πικρά αργότερα.

Ας συνειδητοποιήσουμε ότι για τις επόμενες 3 εβδομάδες – μέχρι ο Ερμής να γυρίσει και πάλι στην ορθή του πορεία στις 22 Μαΐου – μπορούμε να έχουμε πολλές εξαιρετικές ιδέες, σχέδια και συναισθήσεις που θα ενισχύσουν τη διαισθητική μας ικανότητα και θα λειτουργήσουν υπέρ μας στο ψυχικό και πνευματικό μας άνοιγμα προς τα άστρα.

zwdia-agnh