ζωδια ωροσκοπιο ημερας 29/02 Δευτερα

panselinos-zwdio-ydroxoos

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 29 Φεβρουαριου

Η 29η Φεβρουαρίου 2016 θεωρείται γενικώς μια ανωμαλία, εφόσον εμφανίζεται στα μοντέρνα ημερολόγια μόνο κάθε 4 χρόνια.

Ως ένα σημείο, αυτή την εποχή κάθε χρόνο έχει και τη συμπεριφορά μιας αστρικής παρέμβασης, καθώς διαχέει και κάποιες όχι ιδιαίτερα θετικές δονήσεις.

Για να αρχίσουμε από κάπου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο απομακρύνεται από την εξαιρετική της όψη του Σαββάτου με την Αθηνά και από την θετικη της συνάντηση με την Εστία χθες, περνώντας σε ένα έντονο τετράγωνο με την Ήρα που αναμένεται οσονούπω στον Σκορπιό (12:36 μμ). Όλα αυτά δεν είναι καλός προάγγελος για τους δεσμούς αγάπης, τις ρομαντικές σχέσεις και τη βελτίωση καίριων συνεταιρισμών.

zodia-taro-45

Θα είναι πιο συνετό να αποστασιοποιηθούμε λίγο από αυτούς τους τομείς, παρά να πούμε ή να κάνουμε κάτι που θα ληφθεί ως επιθετικό από το άτομο απέναντί μας.

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Άλλη μια κοσμική πρόκληση θα ενταχθεί στο σκηνικό στη διάρκεια της μηνιαίας συνάντησης στο Σκορπιό της Σελήνης με τον Άρη (9:56 μμ).

Κατά παράδοση, το δίδυμο Σελήνης – Άρη είναι υποβοηθητικό όσο αφορά την εξάσκηση, τα αθλήματα, τις ηγετικές προωθήσεις και τη θετική ενεργοποίηση κατασκευαστικών σχεδίων.

Πάντα όμως έχει κι έναν πιθανά ασταθή παράγοντα που μπορεί να ερεθιστεί με τη διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης που αρχίζει την ίδια ώρα και διαρκεί μέχρι τη 1:57 π.μ. της επομενης.

Θα είναι ευεργετικό να φροντίσουμε να ολοκληρώσουμε σχέδια και εκκρεμότητες στη διάρκεια της 4ωρης παρακμής της Σελήνης στον Σκορπιό, και στη συνέχεια να αδημονούμε για την αλλαγή της ψυχικής διάθεσης όταν θα κάνει την κίνησή της η Σελήνη στον Τοξότη (1:57 πμ).

zodia-astra-tarot

Ας αφήσουμε τις ανησυχίες και τις προκλήσεις από τα δίδυμα Αφροδίτη –Ήρα και Σελήνη – Άρη να συμφωνουν διαφωνώντας, ενώ εμείς θα απολαμβάνουμε τον νέο γύρο χαράς, αθλητικών ανταγωνισμών και επιτευγμάτων στον μαθησιακό τομέα με το φεγγάρι στον ένατο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου.

Ωστόσο κάποια ίχνη συντηρητισμού και προφύλαξης θα επανέλθουν στο προσκήνιο στις 3:08 πμ της τριτης, στη διάρκεια μιας ευνοϊκής συνάντησης 60 μοιρών μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου.

Πέρα από αυτό, ας γευτούμε όσο περισσότερη χαρά μπορούμε γιατί οι πρώτες 2 μέρες του Μάρτη φέρνουν μαζί τους εντάσεις. Σε αυτές συνηγορεί και η διαθεση της Σελήνης στο τελευταίο της τέταρτο, ενώ η ειρηνόφιλη και συνήγορος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ήρα κάνει στάση στον Σκορπιό για να γυρίσει ανάδρομη…

zwdia