ζωδια ωροσκοπιο ημερας 29/05 Κυριακη

zwdia-evdomadiaies-20261014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 29 Μαιου

Αν δώσατε λίγη προσοχή στην τελευταία παράγραφο της χθεσινής καταγραφής, τότε θα γνωρίζετε ήδη ότι σήμερα μάλλον δεν πρέπει να αναμένουμε να ανθίσουν ρόδα.

Είναι δεδομένο ότι σήμερα η Σελήνη, που βρίσκεται στους Ιχθύες, θα έχει τη μηνιαία συνάντησή της με την μόνιμη υπότροφο Αθηνά στις 10:35 πμ.

Ωστόσο το πρόβλημα δεν είναι αυτό, καθώς κάποιες δυσκολίες ενδέχεται να προκύψουν μετά από αυτή την όψη. Έπεται ένα τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη (10:49 πμ), με τον Ήλιο (3:13 μμ) και με τον Κρόνο (11:46 μμ).

zodia-taro-45

 

Σε όλη αυτή την ανακατωσούρα έρχεται να προστεθεί η μηνιαία και πιθανά ανατρεπτική συνεύρεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα (9:13 μμ) και μια ενδεχόμενα υπερβολικά αισιόδοξη αντίθεση της Σελήνης με τον Δία (12:31 πμ της επομένης). Με απλά λόγια, η ατμόσφαιρα θα διέπεται από τη ρήση «τα πάντα είναι πιθανά» και αυτή η διάθεση θα επικρατεί ανά το παγκόσμιο.

Στις 3:13 μμ η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ήλιο που θα ενεργοποιηθεί στις 9 μοίρες των Διδύμων και των Ιχθύων, μια φάση που είναι γνωστή και ως το Τελευταίο Τέταρτο του φεγγαριού . Κάθε δύστροπη όψη που ενέχει τον Ήλιο με την Σελήνη, έχει τη δυναμική να θέτει προσωρινά τους ανθρώπους σε θέση άμυνας και να αναστατώνει κατά κάποιο τρόπο ακόμη και τα φαινομενικά ξεκάθαρα σχέδια της κάθε δράσης.

zwdia-tarw-zodia-19

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

καρμικες συναστριες για ολα τα ζωδια

Τη θετική σημασία τους ωστόσο έχουν οι δίδυμες όψεις που αναμένονται και αφορούν την Αφροδίτη και την Δήμητρα. Αρχικά η Αφροδίτη θα σχηματίσει έναν δεσμό έμπνευσης 72 μοιρών με τον θεραπευτή Χείρωνα (3:21 πμ της επομένης), την οποία θα ακολουθήσει γρήγορα μια κόντρα παράλληλη όψη της Δήμητρας με τον Χείρωνα (3:45 πμ της επομένης).

Αυτές είναι πλανητικές θέσεις που θα προσδώσουν κινήσεις προόδου και μάλιστα με πολύ θετικά αποτελέσματα ανάμεσα στις σχέσεις κάθε είδους, θα ωθήσουν την παραγωγικότητα σε ότι αφορά τις τέχνες και τα χειροτεχνήματα, και θα μας ανταμείψουν όλους με μια πολύ καταπραϋντική νότα αισιοδοξίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia