ζωδια ωροσκοπιο ημερας 30/05 Δευτερα

taro-zilia

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 30 Μαιου

Οποιος θελει τα πολλα…. χανει και τα λιγα, έτσι δεν λέει το γνωστό παλιό ρητό; Και είναι σε πλήρη εφαρμογή σήμερα, καθώς ένα τρίο από ιδιαίτερα προκλητικούς συνδυασμούς ενδέχεται να σας κρατήσουν μακριά από την επιτυχία σε σημαντικές προσπάθειες.

Το τρίο αυτό αρχίζει με την Εστία που θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με την Αθηνά (7:07 μμ), συνεχίζει με την Αφροδίτη που θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Ουρανό μέσω ενός δυσχερούς δεσμού 45 μοιρών (3:33 πμ της επομένης), ενώ αργότερα η Αφροδίτη και πάλι θα σχηματίσει μια κόντρα παράλληλη όψη με τον νευρικό Άρη (8:33 πμ της επομένης).

 

Μπορεί οι εν λόγω αντίπαλες θέσεις δεν είναι ιδιαίτερα φιλικές προς την ένταση που δημιούργησε η πρόσφατη αντίθεση του Ήλιου με τον Άρη στις 22 Μαΐου, ή του τετραγώνου που είχε δημιουργήσει ο Δίας με τον Κρόνο στις 26 Μαΐου.

zodia-taro-45

Ωστόσο έχουν κι αυτές τις δικές τους βραδύκαυστες ασφάλειες που είναι ικανές να επιφέρουν αρκετά νευρικά κεντρίσματα και ανεξέλεγκτα αισθήματα πανικού. Προσοχή στις αντιδράσεις με τους συντρόφους σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μια σύντομη διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης στους Ιχθύες θα ξεκινήσει στη διάρκεια του τριγώνου που θα σχηματίσουν η Σελήνη και ο Άρης στις 2:11 πμ της επομένης, και θα ολοκληρωθεί όταν το φεγγάρι περάσει στον ατρόμητο Κριό στις 4:10 πμ της επομένης. Αυτή η φάση θα λειτουργήσει ως μια υπενθύμιση, για να ελαττώσουμε τους ρυθμούς μας και να θυμηθούμε τους ανθρώπους που αγαπάμε, αλλά και να αποφύγουμε τους πειρασμούς που θα μπορούσαν να μας παρασύρουν στο άπειρο.

Μια αισιόδοξη βοήθεια για να σημειώσουμε πρόοδο, έρχεται από την μηνιαία τελετή ήρεμης ίασης κατά τη συνεύρεση της Σελήνης με τον Χείρωνα (7:32 μμ), αλλά και από ένα θεαματικό τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στα ζώδια της γης (6:10 πμ της επομένης). Αυτή η όψη ενδέχεται να επιφέρει θεαματικές ανακαλύψεις όσο αφορά την ψυχολογία αλλά και την μεταφυσική.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia