ζωδια ωροσκοπιο ημερας 31/01 Κυριακη

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 31 Ιανουαριου

Ίσως αυτή τη στιγμή να υπάρχει μια συσχέτιση με την πρώτη Κυριακή του 2016, που η Σελήνη βρισκόταν πάλι στον Σκορπιό. Προσπαθήστε να θυμηθείτε πώς ήταν η 3η του Ιανουαρίου, για να δείτε αν υπάρχει κάποιος συγχρονισμός με εκείνη την περίοδο.

Στο μεταξύ φροντίστε να ξεπεράσετε κάποια συναισθηματική αναστάτωση που ίσως νιώθετε νωρίς το απόγευμα, εξαιτίας της Δήμητρας που σχηματίζει μια τραχιά γωνία 45 μοιρών με τον απόμακρο Πλούτωνα (4:18 μμ).
Οι καλύτερες ώρες για δημιουργικές ενασχολήσεις, παρατηρούνται γύρω στις περιόδους που η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στα ζώδια του νερού (22:59 μμ), και όταν η Σελήνη έρχεται σε μια υποστηρικτική ευθυγράμμιση 60 μοιρών με τη θεά της ομορφιάς και του έρωτα Αφροδίτη (2:09 πμ ξημερωματα δευτερας).

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot
Φροντίστε να ενισχύσετε την πνευματική σας δύναμη αργότερα, για να ξεπεράσετε πιθανές συγκρούσεις, καθώς σχηματίζεται το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης (ενεργοποιείται στις 12 μοίρες του Υδροχόου και του Σκορπιού στις 5:29 πμ).
Επίσης ίσως να χρειαστείτε αποθέματα υποσυνείδητων δυνάμεων προκειμένου να παραμείνετε ψύχραιμοι και να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας, καθώς ο Ερμής θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό (5:43 πμ ξημερωματα δευτερας ) και θα ακολουθήσει η μηνιαία συνεύρεση Σελήνης – Ήρας (7:37 πμ).
Προσπαθήστε να μείνετε συνετοί και ψύχραιμοι και αποφύγετε απροσεξίες και κραιπάλες το βράδυ, γιατί ο Φεβρουάριος ξεκινά εκρηκτικά. Η Σελήνη συγχωνεύεται με τον κόκκινο πλανήτη Άρη στον Σκορπιό (12:29 μμ της Δευτέρας), ενώ η επενδύτρια Εστία απο το ζωδιο του Κριου σχηματίζει ενα δυστροπο τετράγωνο με τον αρχοντα του υποκοσμου Πλούτωνα απο το ζωδιο του Αιγόκερω (1:01 μμ αύριο).

zodia-zvdia-oroskopio-11