ζωδια ωροσκοπιο ημερας 6/4 Τεταρτη

astrologia-anadromos-ermis-zygos

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 6 Απριλιου

Η πρώτη ευθυγράμμιση κλειδί για σήμερα, η ένωση της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Κριό (11:02 πμ), είναι και η καλύτερη όψη για μια περίοδο 24 ωρών.

Εκμεταλλευτείτε όσο γίνεται περισσότερο τις δονήσεις αγάπης που θα αυξάνουν σταδιακά, καθώς καραδοκούν προκλητικές ουράνιες συνευρέσεις στον ορίζοντα.

Ενδεχόμενοι παραγωγοί των δυσκολιων σε κάθε τομέα, είναι ο Ερμής που σχηματίζει έναν καυστικό δεσμό 135 μοιρών με τον Κρόνο (6:34 μμ), ο Ήλιος στον Κριό που σχηματίζει τετράγωνο με τον ηγέτη του κάτω κόσμου Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (11:14 μμ), και ο Άρης που έρχεται παράλληλος με τον Κρόνο (8:29 πμ της επομένης).

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Σε όλα αυτά προσθέστε το μηνιαίο σκοτεινό σεληνιακό ενεργειακό πεδίο που όλο και βαθαίνει και εντείνεται, γνωστό και ως «Βαλσαμική Σελήνη».

Λειτουργεί ως προάγγελος πνευματικού εξαγνισμού για την επόμενη Νέα Σελήνη, και ωθεί στο να ολοκληρώσουμε με βεβαιότητα παλιές υποθέσεις αντί να προσπαθούμε να κάνουμε έναρξη σε νέα ξεκινήματα.

Ένας τρόπος να αποφύγουμε να πέσουμε «στις σκιές» – όπως αναφερόταν στον Άρχοντα των Δακτυλιδιών – είναι να επιδοθούμε σε θεραπευτικά ενδιαφέροντα ή ασκήσεις ενδυνάμωσης, καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει μια κόντρα παράλληλη όψη με τον Χείρωνα (9:59 μμ) και η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον θετικό Άρη (10:52 πμ της επομένης).

zodia-astra-tarot