ζωδια ωροσκοπιο ημερας 7/03 Δευτερα

erwtas-kanones-stereotypa

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 7 Μαρτιου

Από τις 3 Μαρτίου έχουμε αναφέρει στοιχεία για την επερχόμενη δραστική Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, που έχει ταυτόχρονα τη μορφή μιας ολικής Ηλιακής Έκλειψης που συντελείται αύριο. Αυτό σημαίνει ότι όλη η μέρα και μεγάλο μέρος της Τρίτης, θα βρίσκονται υπό την επήρεια της Βαλσαμικής Σελήνης.

Μέχρι ενός σημείου, αυτή η όψη είναι παρόμοια με μια διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης, όπου είναι σοφό εκ μέρους όλων μας να ολοκληρώνουμε παλιές εργασίες που έχουμε αρχίσει πριν πολλές εβδομάδες.

Πάντως η προσπάθεια να κάνουμε τεράστια βήματα μπροστά, δεν είναι ενδεδειγμένη αυτή τη χρονική στιγμή προκειμένου να λάβουμε μια επιβράβευση καλού «νοικοκυρέματος» από γήινης πλευράς!

zodia-taro-45

Αύριο το πρωί η Σελήνη θα διαγράψει έναν ενδιάμεσο 10ωρο κύκλο κενού πορείας στον Υδροχόο, που θα διαρκέσει μέχρι να περάσει στους Ιχθύες στις 21:09 μ.μ.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Λίγο πριν η Σελήνη θα συνευρεθεί με την λάτρη του ρομάντζου Αφροδίτη (10:47 πμ), η καλή τροφός Δήμητρα σχηματίζει ένα τρίγωνο με την απαιτητική σε θέματα σεβασμού Ήρα στα ζώδια του νερού (10:28 πμ).

Μόλις σμίξουν αυτές οι δύο «γατούλες» και είναι λειτουργική η κενού πορείας Σελήνη, καλό είναι να φροντίσουμε να συντηρήσουμε κάθε είδους επικοινωνία και αλληλογραφία στο ελάχιστο δυνατό, γιατί ο Ερμής και ο Ουρανός θα καταστούν προσωρινά ανταγωνιστές μέσω μιας επαφής τους 45 μοιρών (4:20 μμ).

zodia-astra-tarot

Κύματα ευσπλαχνίας θα αναβλύσουν από μύχιες πηγές της πραγματικότητας, μόλις η Σελήνη θα περάσει με ασφάλεια στον δωδέκατο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου. Η εποχή ενδείκνυται για συνθέσεις ποιημάτων με ρίμα, καντάδες και μαντινάδες, που θα τις μοιραστούμε με τους τυχερούς συνδαιτυμόνες μας!

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες για ολα τα ζωδιακα ζευγαρια

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

Δοκιμάστε να πειραματιστείτε με μια βιντεοκάμερα καθώς η Σελήνη θα έρχεται σε παράλληλη θέση με τον Ποσειδώνα (3:09 πμ της επομενης) και στη συνέχεια θα συναντά τον Ερμή (4:29 πμ). Αφιερώστε χρόνο να σκεφτείτε νέες επενδυτικές στρατηγικές, γιατί η Εστία θα περάσει στον γήινο και ενίοτε παθιασμένο με οικονομικά θέματα Ταύρο (2:54 πμ). Συνολικά, η παραμονή της Εστίας στον Ταύρο μέχρι τις 16 Μαΐου, μπορεί να μας υποβοηθήσει όλους να διαχειριστούμε πολύ πιο σοφά τις οικονομικές πηγές μας.

zwdia-fotia