ζωδια ωροσκοπιο ημερας 8/4 Παρασκευη

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 8 Απριλιου

Αυτή είναι μία από τις καλύτερες μέρες που έχει να προσφέρει ο φετινός Απρίλιος, στη διάρκεια της οποίας θα έχουνε την ευκαιρία να βρούμε τους ρυθμούς μας και να σημειώσουμε αρκετή πρόοδο.

Η αιτία για αυτή τη θετική εξέλιξη είναι ξεκάθαρη, καθώς οι πρόσφατες εξάρσεις στην παράφωνη κοσμική ενέργεια είναι πια πίσω μας. Παράλληλα, το επόμενο κύμα των πιθανών ψυχικών αναταραχών δεν θα πλησιάσει στις ακτές του ανθρώπινου είδους πριν από αύριο.

ζωδια σαββατοκύριακο 9 – 10/04 Α

zodia-taro-45

ζωδια σαββατοκύριακο 9 – 10/04 Β
Για το λόγο αυτό το ρητό «άδραξε τη μέρα» πρέπει να γίνει επωδός μας, καθώς η Σελήνη μεταβαίνει στον πραγματιστή και σταθερό Ταύρο, καθώς λέγεται ότι εκεί η σελήνη προάγεται με όλη της την επιρροή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Τώρα αφθονούν οι διαισθήσεις, με τον Ήλιο να έρχεται παράλληλος με τον Ουρανό (10:50 πμ), τη Σελήνη να κάνει την μηνιαία της συνεύρεση με τον ειδήμονα της επικοινωνίας τον Ερμή (4:42 μμ), και αργότερα να σχηματίζει ένα ρευστό τρίγωνο με τον βασιλιά τον θεών τον Δία στην Παρθένο (8:20 πμ της επομένης).

Αξιοσημείωτη είναι και η συζυγία που θα σχηματίσει η Σελήνη με την επενδύτρια Εστία (6:41 πμ της επομένης), μια όψη που συνήθως επικυρώνει τα περιουσιακά στοιχεία. Παράλληλα ενδέχεται να εστιάσει την προσοχή σε ανάγκες ασφάλειας και προστασίας, σε ασφαλιστικές καλύψεις, σε δεσμούς μεταξύ αδελφών αλλά και φίλων. Χαρείτε το ευδιάθετο κλίμα και διασκεδάστε, καθώς αναμένεται μέσα στις προσεχείς ημέρες η άφιξη ενός μονότονου συρφετού ουράνιων ιδιοτροπιών.

zwdia-zvdia-taro-00