ζωδια ωροσκοπιο ημερας 8/6 Τεταρτη

anadromos-poseidwnas

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 8 Ιουνιου

Είστε έτοιμοι να κάνετε σήμερα ένα διάλειμμα; Σας χρειάζεται ένα διάλειμμα από την καθημερινή σας μονότονη ρουτίνα, από την σκληρή και απρόσωπη κυριαρχία του αμείλικτου επαγγελματικού ανταγωνισμού.

Σήμερα το σύμπαν έχει καλή διάθεση και θα προσφέρει ένα κλαδί ελιάς για να χαρείτε, να απολαύσετε, να δημιουργήσετε και να ασχοληθείτε με κάθε αγαπημένη σας δραστηριότητα.

 

Το χαρωπό αυτό κλίμα οφείλεται κυρίως στη Σελήνη που βρίσκεται στον Λέοντα, μια θέση που θέλει να υπενθυμίσει στον άνθρωπο ότι πρέπει από καιρό σε καιρό να δίνει τα ηνία της καθημερινότητας στο παιδί που κρύβει ο καθένας μέσα του.

zodia-taro-45

Να αφήνει αυτό το παιδι για λίγο να οδηγεί τα βήματά του.

Η θετική ατμόσφαιρα θα ενισχυθεί και στη διάρκεια της νύχτας, με μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συμμαχία που θα συνάψει ο Ερμής με τον ιερέα της ίασης Χείρωνα (4:56 πμ της επομένης).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αυτή είναι μια όψη που ευνοεί τον προσανατολισμό στις ολιστικές θεραπείες και τις εναλλακτικές ιατρικές μεθόδους, προκειμένου να ωφεληθούμε σε θεραπευτικό αλλά και διατροφικό επίπεδο.

Με την ευκαιρία, δώστε κάποιες «εναλλακτικές» προοπτικές και στις στενές προσωπικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα σε τομείς που αποζητούν μια ίαση…

Για να μην διαταραχθεί το αισιόδοξο κλίμα, θα αναφέρουμε μόνο ότι θα είναι καλό να επιδείξετε προσοχή τις επόμενες μέρες στον τομέα των συνεργασιών σας κάθε είδους, καθώς προσεγγίζουν κάποιες συγκρουόμενες όψεις.

zwdia shmera