ζωδια ωροσκοπιο ημερας 9/5 Δευτερα

ζωδια σημερα ωροσκοπιο  Δευτερα 9 Μαιου

Όπως αναφέρθηκε και στη χθεσινή μας καταγραφή, ο αρχαίος βασιλιάς των θεών της Ελληνικής μυθολογίας, κάτοχος της αστραπής και γενεσιουργός δύναμη της Θείας Πρόνοιας, της Φιλανθρωπίας και της Πρόβλεψης, πρόκειται να αλλάξει πλεύση και να απαρνηθεί την ανάδρομη πορεία για τους επόμενους 9 μήνες.

Εντούτοις είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι η επίσημη παύση του Δία στα ουράνια (που ενεργοποιείται στις 14 μοίρες της Παρθένου στις 3:15 μμ), συντελείται στη διάρκεια ενός κενού πορείας της Σελήνης στους Διδύμους.

Επιπρόσθετα, ο Ήλιος βρίσκεται παράλληλος με τον Ερμή μόλις δύο λεπτά αργότερα (3:17 μμ), η Αφροδίτη μεγεθύνει κάθε πιθανή χρυσή ευκαιρία μέσω μιας συμμαχίας 60 μοιρών που κάνει με τον Ποσειδώνα (3:42 μμ) και έχουμε επίσης την Κατώτερη Συζυγία του Ήλιου με τον Ερμή που ενεργοποιείται στις 20 μοίρες του Ταύρου στις 6:13 μμ.

zodia-taro-45

Απίθανο! Κάποιες φορές που το σύμπαν θέλει πραγματικά να βρέξει, το κάνει με μια απίστευτα τεράστια δόση δέους και θαυμάτων, αν και θα είναι καλύτερα να αξιοποιηθούν όλα τα πλεονεκτήματα που εμπεριέχουν αυτές οι τέσσερεις όψεις που ακολουθούν την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο (8:25 μμ).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Να έχετε συνεχώς στο πίσω μέρος του μυαλό σας ότι ενώ ο Δίας εγκαταλείπει την ανάδρομη πορεία του στον ζωδιακό κύκλο, ουσιαστικά είναι στάσιμος για τη σημερινή μέρα αλλά και κάποιες επόμενες ακόμη. Όπως και να ‘χει, καλό θα ήταν να ξέρετε ποια είναι τα θέματα του Δία, προκειμένου να επιτείνετε στα θετικά και να μείνετε μακριά από καθετί προβληματικό: η δύναμη της θετικής σκέψης, προσήλωση στον στόχο, υψηλή μάθηση, διαύγεια για το μέγεθος των πραγμάτων που έρχονται, πρόνοια και φιλανθρωπία, καλή τύχη, υψηλές θέσεις, ταξίδια μακρινών αποστάσεων. Επίσης περηφάνια, αλαζονεία, υπεροψία και υπερβολή σε καθετί καλό.

Αν διαχειριστείτε με σύνεση τα προαναφερθέντα θετικά χαρακτηριστικά, θα μπορέσετε να ωθήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Αν ακολουθήσετε τα σκιώδη στοιχεία της ισχύος του, δεν αποκλείετε να βρεθείτε οι τιμωρημένοι της τάξης. Η Αφροδίτη συνδυάζει ευχάριστα τις δυνάμεις της με τον Ποσειδώνα, γι’ αυτό θα ευνοηθούν οι καλλιτεχνικές και οι κοινωνικές δραστηριότητες.

zwdia-agnh