ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 08/09

nea-selini-karkinos-zwdia-27-6

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 08/09

Αν αισθάνεστε νωθροί και ψυχικά εξαντλημένοι , ρίξτε το φταίξιμο στις διάφορες ασύμφωνες πλανητικές και αστρικές διαμορφώσεις που πραγματοποιούνται στον ουρανό.

Η χθεσινή για παράδειγμα ένωση μεταξύ του Άρη και του Χείρωνα δεν άνοιξε τις πύλες της ολιστικής θεραπείας και των πνευματικών μελετών , αλήθεια είναι μάλλον ότι κάπως αρνητικά ξεκίνησε η συγκεκριμένη αστρική επιρροή σε αυτούς τους τομείς.

 

 

Τώρα ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου και η Αθηνά στο ζώδιο του Τοξότη, συνωμοτούν υπέρ μας στις 13.44 μ.μ. ερχόμενοι σε όψη τετραγώνου τριβής, φροντίζοντας να ξεθυμάνει ενεργειακά το ενδεχόμενο ύπαρξης ολικής πανωλεθρίας και εμφανίζοντας ευκαιρίες και δυνάμεις που μας ωθούν στην εύρεση των απαιτούμενων πράξεων για την επίλυση των προβλημάτων μας καθώς και τη δυνατότητα νέων δρόμων στρατηγικής ώστε να είμαστε έτοιμοι για όσους μας πολεμάνε σήμερα.

zodia-taro-45

Εκτός λοιπόν της ώθησης από τον ήλιο και την Αθηνά , όλο το υπόλοιπο της ημέρας το Σύμπαν θα βρίσκετε εκεί να μας παρακολουθεί και να προσφέρει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ευκαιρίες επίλυσης και ειρήνευσης των καταστάσεων που έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι από το πρωί.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Νωρίς το απόγευμα , ξεκινώντας παραδειγματικά, στις 17.37 μ.μ. η Αφροδίτη θα είναι σε αρμονικη επαφη με τον Δια, αυξάνοντας τα εσώτερα αισθήματα γαλήνης μέσα μας και προσφέροντας μας μία ώθηση ζωτικότητας που έχει να κάνει με τα πάντα γύρω από τη ζωή μας. Το ίδιο θα συμβεί και αργότερα , όταν θα δεχτούμε ένα δεύτερο κύμα βοηθείας από το σύμπαν και στις 22.55 μ.μ ακριβώς όταν ο Άρης θα έρθει σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό πάνω στα ζώδια του στοιχείου της Φωτιάς.

 

Αργα το βραδυ προσέξτε , καθώς η Σελήνη θα εχει επαφη τριβής με τον Άρη. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε άσκοπα λάθη στα οποία θα σας οδηγήσει η απερίσκεπτη σας συμπεριφορά.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Τις ιδιες ωρες η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας . Όπως ήδη γνωρίζουμε όταν έχουμε οταν εχουμε αυτο το φαινομενο της κίνησης της Σελήνης εμφανίζονται διάφορα ζητήματα κυρίως ψυχολογικής προέλευσης και συνήθως δυσάρεστα τα οποία είναι έντονα όση ώρα διαρκεί το φαινόμενο της σεληνιακού κενού στον ουρανό.

Σε αυτή την ζώνη αβεβαιότητας λοιπόν που θα βρεθούμε όλοι μας για 1 ώρα και 8 λεπτά καλό θα ήταν να ξεμπερδεύετε με ότι ατελεις υποθέσεις έχετε και σε όποιο θέμα της ζωής σας πριν τα μεσανυχτα.

astrologia-zwdia-oroskopio-67