ζωδια 02/12-04/01 Τα Λογια θα γινουν Πραγματικοτητα

sxeseis-kerdise-pisw

ζωδια Ο Ερμής στον Αιγόκερω, 2 Δεκεμβρίου με 4 Ιανουαρίου, 2017 

Ο Ερμής στον Αιγόκερω περιφρονεί τις συναισθηματικές παροιμίες, τα άνοστα συναισθήματα και τα φλύαρα επακόλουθα. Η θαλάσσια κατσίκα έχει μια απότομη και αυταρχική παράδοση. Λέει στους άλλους τι θα ήθελε να δει να συμβαίνει, τι πρέπει να γίνει, όλα τα σχέδια του.

Ο Αιγόκερως, όπως και τα υπόλοιπα ζώδια της γης, προσανατολίζετε στα σχέδια μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει. Με τον αγγελιοφόρο Ερμή σε αυτόν τον αστερισμό η επικοινωνία, επομένως, περιστρέφεται γύρω από τον προγραμματισμό και την οργάνωση. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε και πάλι σε έργα / στόχους που παρατήσατε υπέρ της περιπέτειας, αν και αυτό μπορεί να φαίνεται αδύνατο μπροστά στους τρελούς ρυθμούς της ζωής αυτή τη στιγμή.

 

Μου αρέσει ο Αιγόκερως γιατί είναι σκόπιμος. Δεν τρέχει προς το επόμενο δελεαστικό πράγμα που θα βρει. Ο Ερμής στον Αιγόκερω μελετά. Θέλει όχι απλά να ξέρει, αλλά να ξέρει και πώς.

zodia-taro-45

Όσοι έχουν αυτή την όψη στον γενέθλιο χάρτη τους συχνά παρουσιάζονται ψυχροί, επικριτικοί, άκαμπτοι. Πρέπει να μάθουν να λένε και τι αισθάνονται. Το μάντρα του Αιγόκερω είναι: χρησιμοποιώ, και με τον Ερμή εδώ επιλέγουμε εξαιρετικά ρεαλιστική γλώσσα. Αυτή είναι μια ανισόρροπη εικόνα αρρενωπότητας, την ενδιαφέρει μόνο η εφαρμοσιμότητα – τι μπορούν να κάνουν οι άλλοι για μένα; Ο ψυχισμός της θαλάσσιας κατσίκας είναι άκαμπτος και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό.

zwdia-66

 

Η κατσίκα θέτει εξαιρετικά υψηλά πρότυπα για τον Εαυτό και για τους άλλους. Όταν φαντάζομαι αυτό το ζώδιο, αισθάνομαι πίεση στο σώμα μου. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον Αιγόκερω είναι να χαλαρώσει. Κυβερνάται από τον Κρόνο, ο επιχειρηματίας του ζωδιακού κύκλου, ο Αιγόκερως, αγωνίζεται για να αισθανθεί πραγματικά την ελευθερία. Αυτή η περιοριστική ποιότητα προέρχεται από τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά ευτυχώς το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Η θαλάσσια κατσίκα δεν θέλει να παίρνει ρίσκα, καθώς αυτά αναπόφευκτα οδηγούν (έστω και μόνο στο μυαλό του) σε μια μακρά και οδυνηρή πτώση. Ο Αιγόκερως μας γυρνά πίσω στο κέντρο, με μια συντριπτική ανάγκη για να λειτουργεί η ζωή στη μέγιστη απόδοση. Ο μέγας εμπνευστής της τάξης μέσα στο χάος, μας θυμίζει συνεχώς ποια είναι η πραγματικότητα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Ερμής στον Αιγόκερω αποτελεί αναμφισβήτητα την αρσενική επικοινωνία. Για εκείνους που ενσαρκώνουν την ισχυρή αρσενική ενέργεια, αυτή είναι μια ευκαιρία για τίμια αντανάκλαση του εαυτού.

Και ακόμη και για αυτούς που έχουν ως επί το πλείστον θηλυκή ενέργεια – όλοι έχουμε την ευθύνη να αναγνωρίσουμε, να ενσωματώσουμε και να θεσπίσουμε την υψηλότερη έκφραση του Θείου Αρσενικού. Ο Ερμής στον Αιγόκερω ρωτά αν αξιοποιούμε αυτή τη δύναμη για το μεγαλύτερο καλό.

Η θαλάσσια κατσίκα βρίσκει άπειρη άνεση στη δομή και την πειθαρχία και ταυτόχρονα θαυμάζει και μιμείται εκείνους που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Δώστε προσοχή στις σχέσεις με τον πατέρα, τον σύντροφο ή τη μορφή εξουσίας. Στη δημόσια σφαίρα πιστεύω ότι θα δούμε συντηρητικούς πολιτικούς να κάνουν (ακόμα πιο) επώδυνες γκάφες για τα δικαιώματα των γυναικών. Ή μπορεί αυτό να συμβεί πάνω στο δικό σας τραπέζι! Αν πρέπει να γίνουν συζητήσεις, μπορεί να μην είναι πολύ ζεστές και στοργικές.

zwdia

Μπορεί να νιώσετε κολλημένοι. Πρέπει να είναι προφανές μέχρι τώρα ότι ο Ερμής στον Αιγόκερω δεν είναι επιρρεπής στο να ανοιχτεί στη συναισθηματική έκφραση. Η συμβουλή μου είναι απλή: πείτε ό,τι έχετε στην καρδιά σας. Τόσο συχνά φοβόμαστε να επικοινωνήσουμε τις αληθινές εσωτερικές μας σκέψεις και τα συναισθήματα μας, ειδικά όταν αισθανόμαστε ότι ισορροπούμε σε μια αόρατη άκρη. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα για να φοβηθούμε, το να μιλάτε σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι.

Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει θέματα που σχετίζονται ιδιαίτερα με την καριέρα σας ή την επαγγελματική σας ζωή. Αν αισθάνεστε σαν κομμάτι πάγου, ζεστάνετε φυσικά το σώμα σας και το τσάκρα του λαιμού. Και έπειτα πάρτε μια βαθιά ανάσα, βάλτε το καλύτερο χαμόγελο σας και αφήστε τα λόγια σας να βγουν γλυκά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις