ζωδια 09/03-21/04 Η Μεγαλη Αλλαγη

sxeseis-kerdise-pisw

ζωδια ο Αρης στον Ταυρο

9 Μαρτίου – 21 Απριλίου, 2017

Ο Άρης περνάει σε μια ανάπαυλα στον Ταύρο. Σαν ένας τεράστιος βράχος, υπέροχα γειωμένος αλλά αδύνατο να κινηθεί, αυτό είναι ο Ταύρος. Καθισμένος, ληθαργικός με βραδύ βάδισμα. Καρφώνεται από την αδράνεια, η φυσική ενέργεια εξαφανίζεται. Καλή τύχη στο να σηκωθείτε από το κρεβάτι! Εάν μπορέσετε να ξεπεράσετε τη λειτουργία καναπέ, αυτή η διέλευση αποδίδει καλά. Μόλις Ταύρος στρωθεί στη δουλειά, κοπιάζει με εντυπωσιακή δύναμη.

Η καθαριότητα, το συμμάζεμα, η πεζοπορία, το μαγείρεμα, η ηλιοθεραπεία, η κηπουρική, η γεωργία, το δέσιμο με τα ζώα, το τραγούδι (ο Ταύρος κυβερνά το λαιμό και φωνή) – όλα αυτά συνιστώνται. Ο Άρης στον Ταύρο διατηρεί τις έλικες ανάμεσα στο σώμα και το πνεύμα ανθισμένες.

zodia-taro-45

 

Σκεφτείτε την τέχνη, την αισθητική, την αφθονία, το σπίτι, τη Γαία και τον αισθησιασμό. Ο Ταύρος είναι ένα θηρίο συνδεδεμένο με την αίσθηση της αφής και τη δύναμη. Απαντά στην ανοιξιάτικη κλήση της βιολογίας, ακριβώς όπως όλα τα υπόλοιπα ζώα με τα οποία μοιραζόμαστε αυτόν τον υπέροχο πλανήτη.

Ο Ταύρος προέρχεται από την αρχαία αιγυπτιακή θεά της γονιμότητας, Hathor. Κατέχει το σύνολο του κοσμικού κύκλου στην ύπαρξή της. Περισσότερα φεστιβάλ είναι αφιερωμένα στην Hathor από οποιαδήποτε άλλη αιγυπτιακή θεότητα και περισσότερα παιδιά παίρνουν το όνομά της.

zwdia-66

Η Hathor δεν ενσαρκώνει μόνο πλήρως τον κύκλο της ζωής, αλλά και το φάσμα των φύλων. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες γίνονταν ιέρειες της Hathor. Πράγματι ο Horus, ο θεός του ήλιου, λέγεται ότι “στεγάζεται” μέσα της και τυπικά απεικονίζεται με έναν ήλιο μεταξύ των κεράτων αγελάδας της.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Άρη στον Ταύρο πρόκειται να είναι πολύ γήινο, διότι έχουμε μια Πανσέληνο στην Παρθένο, επίσης. Ο Ερμής μπαίνει στον Κριός την ημέρα μετά από την Πανσέληνο: με το μυαλό να φλέγεται στο πυρ του εγώ και τον Άρη, κυβερνήτη του σώματος, σε μια βαριά γήινη θέση, μπορεί να είναι δύσκολο να συνδέσουμε το μυαλό / την πρόθεσή με τη φυσική εκδήλωση.

Η σεζόν του Κριού ξεκινά την επόμενη εβδομάδα και αυτό θα αυξήσει σημαντικά τα επίπεδα ενέργειας. Την ίδια ημέρα, περισσότερη γη με το Τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω. Όλα αυτά τα στοιχεία της γης σημαίνουν σταθερότητα – είναι μια δύναμη τσιμεντοποίησης.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Είναι ενδιαφέρον που αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια της εποχής του Κριού, μια εποχή που τα πάντα αναθεωρούνται, ξαναγίνονται από το μηδέν. Η ενέργεια της Γης θα μας ενθαρρύνει να δεσμευτούμε πιο γρήγορα σε αυτές τις νέες προσπάθειες. Λιγότερα περιθώρια λικνίσματος, όχι μεγάλη επιείκεια.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στο τέλος του Μαρτίου θα είναι άλλη μια μεγάλη ώθηση, αλλά η Αφροδίτη ανάδρομη συνεχίζει στους Ιχθύες λίγες μέρες αργότερα, χτυπώντας και πάλι πάνω στον Άρη. Μαζί, οι Ιχθύες και ο Ταύρος, προκαλούν σοβαρή κόπωση. Το τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου πρόκειται να είναι δύσκολο και συναισθηματικό και ακολουθείται δύο ημέρες αργότερα από τον ανάδρομο Κρόνο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ο Άρης σχηματίζει ένα τρίγωνο (120 μοίρες τριγωνικού σχηματισμού) με τον Πλούτωνα στις 6 Απριλίου. Αυτή η όψη είναι απολύτως αρσενική, καθώς και οι δύο πλανήτες έχουν πολεμική φύση.

Τα τρίγωνα είναι συνήθως ένας παράγοντας εξομάλυνσης, αλλά δεδομένου τους ευμετάβλητους χαρακτήρες αυτών των πλανητών, ο θυμός και οι αγώνες ισχύος θα βγουν στην επιφάνεια. Στην ιδανική περίπτωση αυτή η όψη τροφοδοτεί την ορμή μας να ξεφύγουμε από δεσποτικά αρχέτυπα και να χορέψουμε στο δρόμο της ελευθερίας.

zwdia

Ο ανάδρομος Ερμής έρχεται τρεις ημέρες αργότερα, στη συνέχεια έχουμε μια Πανσέληνο στο Ζυγό! Ο ανάδρομος κύκλος της Αφροδίτης λήγει στις 15 Απριλίου. Ο ήλιος ενώνετε με τον Άρη στον Ταύρο στις 19 Απριλίου, σηματοδοτώντας την έναρξη της σεζόν του Ταύρου. Μία ημέρα αργότερα και την τελευταία πλήρη ημέρα του Άρη στον Ταύρο, ο ανάδρομος Ερμής γυρνά πίσω στον Κριό και ο Πλούτωνας μπαίνει κι αυτός στο ανάδρομο παιχνίδι.

Ο Ταύρος είναι ήρεμος, φιλειρηνικός και έχει μακρύ φυτίλι, αλλά μην γελιέστε: ωθήστε τον Ταύρο πάρα πολύ και θα σας καρφώσει με τα κέρατά του αμέσως.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις