ζωδια 09/12 Συναισθηματικά Πειράματα

zwdio-astrologia-aris-skorpios

09 Δεκεμβρίου 2015 : Ο Ήλιος στον Τοξότη σχηματίζει τριγωνική όψη με τον Ουρανό στον Κριό 

Είστε πιο ανοιχτοί από ότι συνήθως στον αυθορμητισμό , τις εκπλήξεις και τις αποφάσεις της τελευταίας στιγμής. Κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης το χιούμορ σας και η διασκέδαση σας θα είναι αρκετά χαλαρές και θα είναι και το μέσο σας για να αφήσετε πίσω σας τις όποιες ξεπερασμένες προσωπικές σας συνήθειες.

Επίσης να περιμένετε να βιώσετε μία έντονη εσωτερική διόραση που θα σας ενώσει με το εσώτερο εγώ σας , μία αύξηση του θάρρους σας ως άτομα, και ένα μεγάλο κύμα έμπνευσης τόσο διανοητικής όσο και καλλιτεχνικής.

Το πνεύμα του ποιος πραγματικά είστε , θα κάνει την εμφάνιση του στην καθημερινή σας ύπαρξη , και φυσικά θα έχετε αρκετές αντιδράσεις που οι γύρω σας θα θεωρήσουν εκτός του χαρακτήρος σας.

zodia-taro-45

διαβαστε επισης στα ζωδια : 2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

Έτσι λοιπόν η περίοδος αυτή είναι η σωστή περίοδος για εσάς , ώστε να πειραματιστείτε δοκιμάζοντας νέες εμπειρίες και φυσικά κάνοντας πράγματα που εκφράζουν τον πραγματικό σας εαυτό και όχι τον τεχνικό κοινωνικό σας εαυτό που εσείς οι ίδιοι έχετε δημιουργήσει.

Βέβαια η όμορφη αίσθηση που θα λάβετε ως πληρωμή για την δοκιμή αυτών των εμπειριών που είναι εκτός της συμβατότητας σας, θα είναι τόσο έντονη που χρειάζεται προσοχή , διότι διαφορετικά ίσως γίνεται υπερβολικά ριψοκίνδυνοι την εποχή αυτή, κάτι που είναι παντελώς περιττό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia

 

Έτσι αν η αυτό εκτίμηση σας, η αυτοπεποίθηση σας, και η αυτό έκφραση σας ήταν καταπιεσμένες όλο αυτό το διάστημα ίσως με αυτό το ουράνιο γεγονός , βγουν προς την επιφάνεια κάπως ασταθείς σε επίπεδο ενεργειακό με αποτέλεσμα να υπάρχει χάος γύρω σας και εσείς να γίνετε αρκετά απρόσεκτοι. Η συμβουλή μου εδώ είναι απλά να αφήσετε τον εαυτό σας να διασκεδάσει με το να ανοίξει φυσικά αυτό το φάκελο , χωρίς όμως να τον σκίσει. …

09 Δεκεμβρίου 2015 : Ο Ήλιος στον Τοξότη θα δημιουργήσει όψη τετραγώνου με τον Χείρωνα στους Ιχθείς

Η αυτοπεποίθηση σας και η υπομονή σας θα είναι κάπως τεταμένες αυτό το διάστημα επειδή θα νιώθετε μια τεράστια ανάγκη να απελευθερωθείτε από τους όποιους χρόνιους περιορισμούς υπάρχουν στην ζωή σας.

zwdia-3-zodia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Τα κίνητρα σας και η αυτοεκτίμηση σας , σας φαίνονται να βουλιάζουν και να υποφέρουν από κάποια παλαιότερα προβλήματα σας, τα οποία μάλιστα θεωρούσατε επιλυμένα τόσο καιρό. Αυτό σας συμβαίνει προφανώς επειδή το διάστημα αυτό τείνετε στο να βλέπετε τα λάθη του συστήματος που υπάρχει γύρω σας, γεγονός που σας κρατάει πίσω από το να λάβετε τα αποτελέσματα που θέλετε να έχετε στην ζωή σας.

Στην περίπτωση σας θα σας βοηθήσει τρομερά να υιοθετήσετε μια εντελώς νέα μέθοδο προσέγγισης. Ίσως χρειαστεί ακόμη να αφήσετε το θέμα το πως πρέπει τα αποτελέσματα ή το πως θέλετε τα αποτελέσματα αυτά να έρθουν στην ζωή σας.

zwdia-agnh

 

Να είστε έτοιμοι επομένως να λάβετε αυτό που επιθυμείτε μέσω μιας διαφορετικής διαδρομής από εκείνης που είχατε σκεφτεί. Θα χρειαστεί βέβαια να εργαστείτε ακόμα πιο σκληρά για να επιτύχετε τον στόχο σας , ιδίως τώρα που η διαδρομή προς την επίτευξη του είναι άλλη. Αν τέλος αισθανθείτε ότι μια πόρτα προς την επιτυχία δυστυχώς έκλεισε παντοτινά για εσάς, τότε αντί να το βάλετε κάτω, επιτόπου κοιτάξτε για το όποιο απροσδόκητο πλεονέκτημα κερδίσατε από το γεγονός αυτό ή για την όποια εναλλακτική υπάρχει προς δική σας επιλογήν…

Αυτή η συμπεριφορά σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε και να ενεργείτε σε ένα πεδίο εναλλακτικών και νέων ευκαιριών, στις οποίες πριν δεν είχατε πρόσβαση.

διαβαστε επισης στα ζωδια : 2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια

zwdia-zodia-tarw