ζωδια 19-30/03 Οι Συμπληγαδες του Ερωτα

astrologia-ioylios-2014

19-30 Μαρτίου – Όψη Τ- Τετραγώνου (Αφροδίτη, Δίας, Κρόνος)

Είναι το ίδιο Τ-Τετράγωνο που σχηματίστηκε με τον Ήλιο και την Σελήνη, κατά την Ηλιακή Έκλειψη (8 Μαρτίου) και επίσης με τον Ερμή (15 Μαρτίου). Τώρα, για περίπου μια εβδομάδα, η Αφροδίτη μπερδεύεται με το τετράγωνο του Δία-Κρόνου και σχηματίζει ένα Τ-τετράγωνο.

Όλοι αυτοί οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται στις 25 Μαρτίου . Ο Κρόνος στο ζωδιο του Τοξοτη ,γυρνάει ανάδρομος την ίδια μέρα, κάνοντας την επιρροή του ιδιαίτερα ισχυρή.

Η Αφροδίτη επίσης, διασχίζει την αιχμή της Ηλιακής Έκλειψης στις 27 Μαρτίου. Οπότε αυτό το Τ-τετράγωνο μπορεί να έχει αρκετά ισχυρά αποτελέσματα.

zodia-taro-45

Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Κρόνο σηματοδοτεί συγκρούσεις μεταξύ φιλοδοξιών και επιτευγμάτων. Θέτει κάποια αιχμηρά ερωτήματα. Έχετε πραγματοποιήσει όσα όνειρα σας ελπίζατε; Έχετε κάνει παραπάνω από αυτά που αντέχατε, κυνηγώντας τις φιλοδοξίες σας; Η πραγματικότητα και οι σκληρές αποφάσεις, έχουν αμαυρώσει την αίσθηση ελπίδας και σκοπού σας;

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Τα όνειρα που ελπίζατε πως θα έχετε επιτύχει μέχρι τώρα, ξεκινούν περίπου στο 2000, στην τελευταία όψη Δία – Κρόνου, καθώς τότε ήταν η συνοδος που ξεκινησε το νεο κυκλο τους .
Με την Αφροδίτη τώρα να εμπλέκεται, είναι η ώρα να επανεξετάσετε τα όνειρα σας, τις φιλοδοξίες σας και την αναζήτηση του σκοπού, ειδικά στο πλαίσιο των σχέσεων και των πόρων.

Οι συναναστροφές σας με τους άλλους μπορεί να μην είναι ακριβώς ομαλές, καθώς μπορεί να υπάρχουν αναστολές, συγκρούσεις ή άλλα εμπόδια που μπαίνουν στην μέση.

zwdia-agnh

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ως εκ τούτου, εμφανίζετε η ανάγκη να επανεξετάσετε το αν περιμένετε ουτοπικά πράγματα από τους άλλους, ή ίσως προβάλετε τις ελπίδες σας ή τους φόβους σας πάνω τους, χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Στο τομέα των πόρων (χρήματα, επενδύσεις, χρέη ή δεξιότητες), είναι ο καιρός που η τσέπη σας αρχίζει και ζορίζεται, καθώς μπορεί να χρειάζεστε ή να θέλετε να ξοδεύετε περισσότερα από όσα έχετε ή θα έπρεπε. Και στις δύο περιπτώσεις (πόρων ή σχέσεων) είναι η στιγμή να κάνετε έναν έλεγχο της πραγματικότητας, για το πόσο καλά ισορροπείτε τις πράξεις και τις προθέσεις σας σε αυτούς τους τομείς.

zodia-zvdia-oroskopio-11