ζωδια σαββατοκύριακο 19-20/03 Α

karkinos-pathos

Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 19-20 /03 Α

 

ζωδια κριός
Έχει φτάσει η στιγμή να δώσετε μια ευκαιρία σε ένα νέο πρόσωπο που έχετε γνωρίσει πρόσφατα.
Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το Σάββατο η Σελήνη με τον Κρόνο, θα σας δώσει το θάρρος να σκεφτείτε λίγο «διαφορετικά», χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι θα απομακρυνθείτε πολύ από όσα ξέρετε και πιστεύετε. Λίγη μετακίνηση από τα βολικά και τετριμμένα σας, είναι αρκετή για να δείτε ένα στιβαρό αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλη εποχή για να ρισκάρετε. Αν έχετε μια ιδέα που δεν την έχετε συζητήσει με κανέναν, τώρα κάντε το βήμα να την μοιραστείτε με ένα άτομο που έχει ανάλογη εμπειρία στο αντικείμενο. Η ανταπόκριση ενδέχεται και να σας εκπλήξει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Την Κυριακή ο Ήλιος λαμπυρίζει στο ζώδιό σας και θα σας φορτίζει με την ενέργειά του μέχρι και τις 20 Απριλίου. Τώρα θα νιώσετε ότι είστε στα γνωστά σας λημέρια και είναι η καλύτερη περίοδος για να γνωστοποιήσετε δημοσίως τα σχέδιά σας. Επειδή πολλοί έχουν στραμμένο το βλέμμα πάνω σας, αφήστε τους να δουν τη δημιουργική σας προσωπικότητα. Να είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα αλλά ίσως και κάποιες αλλαγές στη ρότα σας, καθώς σήμερα συντελείται και η εαρινή ισημερία.

 

ζωδια ταύρος
Σεβαστείτε το άρθρο περί εμπιστευτικότητας!
Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το Σάββατο η Σελήνη με τον Κρόνο, ενδέχεται να σας κάνει αρκετά μυστικοπαθείς σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα κάποιου. Μην ενδώσετε στον πειρασμό να μοιραστείτε τα ζουμερά στοιχεία όσο κι αν δελεαστείτε, και σκεφτείτε πιο μακροπρόθεσμα. Αν προδώσετε την εμπιστοσύνη του εν λόγω ατόμου, ειδικά αν είναι συγγενής σας, ίσως να κόψετε δια παντός τη γέφυρα επικοινωνίας μαζί του. Καλό θα είναι να δείξετε την ίδια προσοχή και με τα άτομα που μοιράζεστε δικά σας μυστικά. Δεν αξίζουν όλοι την εμπιστοσύνη σας. Λιγότερο επιφυλακτικοί μπορείτε να φανείτε μόνο με ένα συγκεκριμένο άτομο του στενού σας κύκλου, που η ηλικία και η σοφία του θα σας βοηθήσει δίνοντάς σας ώριμες κατευθύνσεις.
Την Κυριακή ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό και στον 12ο Οίκο σας της αδράνειας και θα παραμείνει εκεί για έναν μήνα. Αυτή είναι και η τελευταία φάση του ετήσιου ζωδιακού κύκλου, η καλύτερη εποχή για να αναζωογονηθείτε και να ανασυνταχθείτε. Θα είναι συνετό για εσάς να ρίξετε μια ρεαλιστική ματιά σε όσα έχετε σωρεύσει – από σχέσεις και φιλίες μέχρι αντικείμενα – και ίσως έχει περάσει η ημερομηνία λήξης τους… Οι επόμενες 30 ημέρες είναι μέρες εκκαθάρισης, προκειμένου να μπείτε στη νέα ζωδιακή χρονιά με απολυμασμένο περιβάλλον από κάθε τοξική επιρροή.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

ζωδια δίδυμοι
Έχετε μια αδικαιολόγητη βιασύνη να διαγράφετε άτομα με την πρώτη ματιά…
Το Σάββατο αναμένεται να γνωρίσετε ένα άτομο «κρεμμύδι», δηλαδή ένα άτομο που έχει περισσότερο ενδιαφέρον όσο του βγάζετε τα εξωτερικά στρώματα. Μπορεί να προτιμάτε να έχετε γύρω σας τους γνωστούς σας φίλους που τους ξέρετε σαν ανοικτό βιβλίο, όμως μην αδιαφορείτε και για τους ανθρώπους που μπορεί να φαντάζουν «βαρετοί» με την πρώτη ματιά. Η ίδια συμβουλή ταιριάζει και σε ό,τι αφορά το ρομάντζο, γιατί ένα σταθερό άτομο που μένει λίγο πιο πίσω και παρατηρεί τα πάντα, είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί ένα καλό κρυμμένο διαμάντι. Όλα αυτά όμως θα τα διαπιστώσετε μόνο αν δώσετε στα συγκεκριμένα άτομα μια ειλικρινή ευκαιρία.
Την Κυριακή ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας, κηρύσσοντας την έναρξη ενός μήνα με ενθουσιώδεις συναντήσεις. Επιχειρήστε να συναναστραφείτε με τα πιο ευφυή άτομα που γνωρίσετε, αφού τα επιλέξετε από διάφορους κοινωνικούς και στενούς σας κύκλους. Δημιουργήστε μια παρέα με ανθρώπους εκλεκτικούς και με ένταση. Τέλος, αυτή η ηλιακή περίοδος είναι μια φάση που ευνοεί κάθε εργασία στο διαδίκτυο, ειδικά για εσάς που έχετε το χάρισμα της ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

 

zwdia-zodia-astrologia-65

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

ζωδια καρκίνος
Έχετε συνειδητοποιήσει ότι στριφογυρίζετε σαν μπαλόνι που του βγάζουμε τον αέρα;
Το Σάββατο τα άστρα ορίζουν για εσάς οργάνωση! Με τη Σελήνη και τον δομημένο Κρόνο σε ένα ευτυχές τρίγωνο, οι αγγαρείες σας μπορεί και να μην είναι αγγαρείες τελικά. Βρείτε τρόπους να βάλετε χαρά και συνεργασία στην εκκαθάρισή σας πριν την άνοιξη, ακόμη και στο να πληρώσετε επιτέλους τους εκκρεμείς λογαριασμούς σας. Αφού κάνετε λίγο χώρο, φτιάξετε καφέ και βάλετε μουσική, βουτήξτε μέσα στο σωρό των φακέλων και των σημειώσεων. Ο Κρόνος βρίσκεται στον 6ο Οίκο σας της καθαριότητας και της υγείας, και σας δίνει αφορμές να επεκτείνετε την οικολογική σας συνείδηση.
Την Κυριακή ο μεγιστάνας που κρύβετε μέσα σας αναλαμβάνει δράση, καθώς ο Ήλιος περνά στον Κριό και στον Οίκο σας της καριέρας, όπου θα παραμείνει για έναν μήνα. Δώστε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας από τώρα μέχρι και τις 20 Απριλίου, καθώς σας αναμένει μεγάλη επιτυχία και μια πιθανή προαγωγή. Αν πάλι είστε καινούργιος στον εργασιακό σας χώρο, ρίξτε όλο το βάρος σας στο να δικτυωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε τώρα που έχετε τα άστρα με το μέρος σας. Από όσο χαμηλά κι αν ξεκινήσετε, να είστε ήσυχοι ότι η αναρρίχησή σας θα είναι ηλιακά ενισχυμένη!

 

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

ζωδια λέων
Μπορείτε να βγάλετε τα προς το ζειν, χωρίς να ξεπουλιέστε;
Το Σάββατο η Σελήνη θα σχηματίσει ένα υποβοηθητικό τρίγωνο με τον φιλόδοξο Κρόνο, και η όψη αυτή θα σας επιτρέψει να ζυγίζετε τους στόχους σας και τους τρόπους να κερδίσετε από αυτούς. Η διαδρομή προς την επιτυχία ενδέχεται να είναι αργή και σταθερή, όμως στην πορεία θα απολαύσετε όχι μόνο αρκετή φήμη αλλά και αρκετά μετάλλια για το πέτο σας. Προστρέξτε για αυτή τη διαδικασία σε έναν μέντορα ή κάποιο άτομο που θεωρείτε πρότυπό σας, ο οποίος τα έχει καταφέρει χωρίς να απολέσει τίποτα από την ακεραιότητά του. Μπορείτε να μάθετε από αυτόν και να υιοθετήσετε κάποιες από τις κινήσεις του, αφού φυσικά τις ταιριάξετε στα δικά σας μέτρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις
Την Κυριακή ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό και τον Οίκο σας των ταξιδιών, όπου θα παραμείνει για έναν μήνα. Σίγουρα θα σας καταλάβει η νομαδική σας διάθεση και θα ελέγχετε αν είναι έγκυρο το διαβατήριό σας. Αποφύγετε τους χλιδάτους προορισμούς και προτιμήστε γραφικά σοκάκια και παραλίες. Θα σας κάνει πολύ καλό να χαλαρώσετε και ταυτόχρονα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και τις επόμενες κινήσεις σας, με ένα πιο καθαρό μυαλό.

 

ζωδια παρθένος
Παρθένοι, Βοήθεια!
Το Σάββατο θα είστε στο επίκεντρο, καθώς θα κληθείτε να παρέχετε στήριξη σε μέλη της οικογένειάς σας ή φίλους που σας χρειάζονται επειγόντως. Στην πορεία όμως, φροντίστε να διατηρήστε ισορροπία ανάμεσα στη συμπόνια και την σκληρή αγάπη. Η συνάντηση της τρυφερής Σελήνης με τον αμείλικτο Κρόνο, θα σας κάνει συμπονετικούς αλλά κάθετους. Θα είναι συνετό για εσάς να μην προσπαθήσετε να ανυψωθείτε έναντι των ατυχών επιλογών άλλων ανθρώπων, ούτε να τους επιρρίψετε ευθύνες (ακόμη κι αν θα τους άρμοζε). Μην ξεχνάτε ότι ο καιρός έχει γυρίσματα και μπορεί σύντομα να κληθείτε να αποδείξετε ότι τηρείτε κι εσείς όσα κηρύττετε! Μια γυναίκα που θεωρείτε μέντορά σας θα βρεθεί κοντά σας αυτό το Σαββατοκύριακο και να σας δώσει σοφές συμβουλές που θα σας ανοίξουν πόρτες στο μέλλον.

 

zwdia

Την Κυριακή ο Ήλιος θα πει στον τολμηρό Κριό και θα θεριέψει τη λαγνεία στον 8ο Οίκο σας. Αν δεν νιώθατε ήδη τις φλόγες να καίνε τους λαγόνες σας, τώρα θα τις νιώσετε σε όλο τους το μεγαλείο! Αφήστε στην άκρη τους ενδοιασμούς και κάντε τα μεγάλα βήματα. Αυτός ο αισθησιακός κύκλος για εσάς θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Απριλίου, γι’ αυτό φροντίστε να εξασφαλίσετε αρκετές ιδιαίτερες στιγμές με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επίσης η εποχή ευνοεί ιδιαίτερα τις επιχειρηματικές κινήσεις, γι’ αυτό τολμήστε και σε αυτό τον τομέα.