Μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Ανοιξη 2016 Β

evdomadiaies-5-11-5

ζωδια Ερωτικά Ωροσκόπια Άνοιξης 2016

Ζυγός:

Η Άνοιξη ξεκινά με τον πιο συναισθηματικά φορτισμένο δυνατό τρόπο για εσάς. Μια Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 23 Μαρτίου, θα οδηγήσει σε μια ισχυρή αφύπνιση που σχετίζεται με τα συναισθήματά σας για κάποιον ξεχωριστό. Η αγάπη μπορεί να εμβαθύνει ή να αποσυντεθεί, αλλά τίποτα στο ενδιάμεσο.

Αν είστε σε σοβαρή σχέση, η 5 με 29 Απριλίου θα είναι μια ιδιαίτερα γλυκιά εποχή για εσάς, χάριν της Αφροδίτης που περιοδεύει στον τομέα της σχέσης σας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν και ο Άρης, ο κυβερνήτης του 7ου Οίκου σας, της συντροφικότητας, γυρίζει ανάδρομος στις 17 Απριλίου, δεν θα οδηγήσει σε καταστροφή εάν υπάρχει ουσιαστική σχέση μεταξύ σας. Αντ ‘αυτού, μπορεί να παρατηρήσετε ότι σας είναι πιο εύκολο να συμβιβαστείτε. Πόσο κακό μπορεί να είναι αυτό;

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Σκορπιός:

Η εμμονική σας φύση και η συνολική σας ένταση μπορεί να ηρεμήσει λίγο φέτος την άνοιξη, χάριν του συγκυβερνήτη σας του Άρη, που γυρνά ανάδρομος από τις 17 Απριλίου έως τις 29 Ιουνίου. Αυτή η ανάδρομη φάση θα σας επηρεάσει σε προσωπικό και δυναμικό επίπεδο από τις 27 Μαΐου έως τις 29 Ιουνίου, όταν ο Άρης επανέρθει στον Σκορπιό. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να μην έχετε την διάθεση να κυνηγήσετε νέες ρομαντικές ή ερωτικές εμπειρίες. Αντιθέτως μπορεί να προτιμήσετε να περάσετε μια περίοδο χαλάρωσης και να κάνετε ένα διάλειμμα στον ερωτικό τομέα.
Αν είστε σε σχέση, ωστόσο, θα έχετε απίστευτες προοπτικές για αρμονία από τις 29 Απριλίου μέχρι τις 23 Μαΐου, όσο η Αφροδίτη περιοδεύει στον τομέα της σχέσης σας. Όμορφα!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Τοξότης:

Υπάρχουν διάφορα μέσα στην τσάντα για εσάς τους Τοξότες, στον ερωτικό τομέα αυτή την άνοιξη. Από τη μία πλευρά, η Αφροδίτη θα περιοδεύει στον 5ο οίκο σας, της αγάπης και ικανοποίησης, από τις 5 Απριλίου έως τις 29. Αυτό υποδηλώνει μια ευοίωνη περίοδο για να γνωρίσετε κάποιον νέο και να ερωτευτείτε, αν είστε μόνοι. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι στις 17 Απριλίου ο Άρης, ο πλανήτης που κυβερνά το κίνητρο και τη λίμπιντο, θα γυρίσει ανάδρομος. Προσθέτοντας αλάτι στην πληγή, αυτός θα παραμείνει ανάδρομος στον Τοξότη μέχρι τις 27 Μαΐου (όπου και θα είναι η σειρά του Σκορπιού). Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι για εσάς. Σίγουρα, μπορεί να συναντήσετε το πρόσωπο των ονείρων σας. Αλλά εάν κάνετε τη σχέση σας σεξουαλικής πάρα πολύ γρήγορα, μπορεί να απομείνετε με τίποτα άλλο, παρά απογοήτευση. Πάρτε τον χρόνο σας.

zodia-astra-tarot
Αιγόκερως:

Είστε ένα από τα τυχερά ζώδια αυτής της άνοιξης, όσον αφόρα τις ερωτικές προοπτικές. Για την ακρίβεια, εάν είστε μόνοι, δώστε ιδιαίτερη προσοχή από τις 29 Απριλίου μέχρι τις 23 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η Αφροδίτη θα περιοδεύει στον τομέα των σχέσεων σας. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, το συναδελφικό Γήινο ζώδιο σας, θα είστε στην πιο αξιοζήλευτη θέση να γνωρίσετε κάποιον καινούριο και να ερωτευτείτε. Επιπλέον, η ρομαντική σας σχέση θα είναι αρκετά γήινη και αισθησιακή, προς μεγάλη σας χαρά!
Κυκλώστε με κόκκινο την εβδομάδα από τις 9 Μαΐου, θα είναι η πιο υπέροχη εβδομάδα για την αγάπη όλης της σεζόν! Στις 9, αν είστε σε σχέση, θα απολαύσετε μαζί με το ταίρι σας την αγάπη άνευ όρων. Η 13η Μαΐου φέρνει ένα τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η δύναμη της αγάπης θα σας κατασπαράξει αυτή την άνοιξη, με την καλή έννοια!

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες για ολα τα ζωδιακα ζευγαρια

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

zodia-zvdia-oroskopio-11
Υδροχόος:

Η 12η Απριλίου μπορεί να είναι μια τυχερή μέρα για εσάς σχετικά με την αγάπη. Εάν εσείς και κάποιος φίλος σας πιστεύετε πως είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε αυτή την αμοιβαία χημεία, αυτή είναι η μέρα για να το κάνετε. Να ενεργήσετε όμως σίγουρα πριν τις 17 Απριλίου, γιατί μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ξεκινήσετε μια νέα σεξουαλική σχέση με κάποιον που βρίσκετε ήδη στον κοινωνικό σας κύκλο. Τα πράγματα θα γίνουν μπερδεμένα στην ερωτική σας ζωή μέχρι το τέλος της άνοιξης. Ευτυχώς, θα έχετε από τις 24 Μαΐου μέχρι τις 17 Ιουνίου να κάνετε άλματα σε αυτόν τον τομέα. Η Αφροδίτη θα περιοδεύει στον τομέα της πραγματικής σας αγάπης, αυτή τη περίοδο. Εκμεταλλευτείτε τη!

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες
Ιχθύες:

Θα αισθανθείτε όμορφα και με αυτοπεποίθηση στην αρχή της άνοιξης, χάρη στην Αφροδίτη που περιοδεύει στους Ιχθύες μέχρι τις 5 Απριλίου. Η 26η του Μάρτη, θα μπορούσε να είναι μια επιπλέον ξεχωριστή μέρα για εσάς σε θέματα της καρδιάς, καθώς η αγάπη εμβαθύνει εκείνη την ημέρα.
Η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας φαίνεται να είναι ένα ακόμα ενδιαφέρον θέμα για αυτό το μήνα. Η Αφροδίτη θα περάσει από τον τομέα των μηνυμάτων σας από τις 29 Απριλίου έως τις 23 Μαΐου, όπου θα σας προσφέρει την ευκαιρία να πάρετε μαζί αποφάσεις ειρηνικά. Μπορεί να χρειαστεί να επισκεφτείτε ξανά κάποιες ημιτελείς συζητήσεις, αλλά ευτυχώς και οι δύο θα θέλετε να λύσετε τα θέματα σας, από το να τα κρύβεται κάτω από το χαλί.

zwdia-zodia-tarw