Μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Ανοιξη 2016 Α

erwtikes-provlepseis-zwdia-paraskeyi-23-5

ζωδια Ερωτικά Ωροσκόπια Άνοιξης 2016

Αν έχετε μεγάλες ελπίδες πως η αγάπη θα ανθίσει αυτή την άνοιξη, μπορεί να χρειαστεί να τρενάρετε τις προσδοκίες σας. Για το μεγαλύτερο μέρος, το να πάρετε αυτό που θέλετε συναισθηματικά ή σωματικά, θα είναι αρκετά δύσκολο αυτή την εποχή…

Ο Άρης, ο πλανήτης της διεκδίκησης και πλανήτης που κυβερνά την λίμπιντο, θα έρθει σε σταση  στις 17 Απριλίου. Θα γυρίσει ανάδρομος για το υπόλοιπο της άνοιξης και δεν θα επιστρέψει στην ορθή πορεία του μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού.

Αυτή την περίοδο θέλετε να αποφύγετε όποια νέα ξεκινήματα σε σεξουαλικές σχέσεις με κάθε κόστος, γιατί η ικανοποίηση μπορεί να σας ξεγλιστρήσει. Αντ’ αυτού αναμορφώστε τους στόχους σας για την ζωή σας, την αγάπη και το κυνήγι της ευτυχίας.

zodia-taro-45

 

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Κριός:

Αυτή την άνοιξη χάθηκε η τύχη σας σε ότι έχει να κάνει με ερωτικές δυνατότητες. Μια δοκιμαστική Έκλειψη Σελήνης στον τομέα των σχέσεων σας στις 23 Μαρτίου, δίνει τον ρυθμό για πιθανά προβλήματα. Σίγουρα έχετε τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, στο ζώδιο σας από τις 5 έως τις 29 Απριλίου, που σας βοηθάει να φαίνεστε και νιώθετε πιο όμορφοι, αλλά αυτή η αυτοπεποίθηση θα εξαφανιστεί γρήγορα.
Ο κυβερνήτης σας ο Άρης, θα γυρίσει ανάδρομος στις 17 Απριλίου και θα σας πατήσει το κουμπί της παύσης, πάνω κάτω στα πάντα. Η άνοιξη δεν είναι η εποχή σας για έρωτες. Είναι η εποχή για να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να το σκεφτείτε καλά πριν βουτήξετε στην επόμενη περιπέτεια σας. Πρέπει να ξεκουραστείτε αυτή την σεζόν Κριοί. Τουλάχιστον θα είστε ωραίες κοιμώμενες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ταύρος:

Πριν αποκλείσετε όποιες ρομαντικές προοπτικές… συνεχίστε το διάβασμα. Είστε ένα από τα λίγα ζώδια αυτήν την άνοιξη ε την ικανότητα να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε με τον πιο εκπληκτικό τρόπο. μεταξύ της 29 Απριλίου και 23 Μαΐου, η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, θα περάσει μέσα από το ζώδιο σας. Ως αποτέλεσμα θα απολαύσετε μια μαγνητική γοητεία, που οι άλλοι δεν θα μπορούν να της αντισταθούν.
Τι το κάνει ακόμα καλύτερο για εσάς; Το γεγονός ότι η καλύτερη βδομάδα για έρωτα αυτή την άνοιξη, έχει το ζώδιο σας στο κέντρο της σκηνής. Η εβδομάδα από τις 9 Μαΐου θα σας ενθουσιάσει ρομαντικά καθώς η Αφροδίτη συνδέεται πανέμορφα με τον Ποσειδώνα, τον Δία και τον Πλούτωνα. Είναι ένα μικρό χρονικό παράθυρο, αλλά αυτή η εβδομάδα θα σας χαρίσει τόση αγάπη, που σας βγάλει μέχρι το καλοκαίρι. Απολαύστε!

zodia-zvdia-oroskopio-11
Δίδυμοι:

Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια ένταση που χρειάζεται δουλειά αυτή την άνοιξη, στον τομέα των σχέσεων σας. Με τον Άρη να γυρίζει ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων σας μεταξύ της 17ης Απριλίου και 27ης Μαΐου, μπορεί να είναι εποχή έντασης, παρά ικανοποίησης. Αν καταφέρετε να χειριστείτε αυτή την κατάσταση με ψυχραιμία και καταλάβετε πως οι στόχοι πρέπει να επανεξεταστούν, θα την ξεπεράσετε και θα βγείτε από την δοκιμασία ακόμη πιο δυνατό ζευγάρι. Αν όμως, πέσετε στην παγίδα του να κρατάτε τα συναισθήματα σας μέσα σας, μπορεί να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση για την σχέση, χωρίς να της δώσετε καν ευκαιρία να παλέψει.

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Καρκίνος:

Αν δεν νιώθετε την αγάπη αυτή την άνοιξη, να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας πως στο τέλος αυτής της εποχής σας περιμένει μια απίστευτα ρομαντική και σεξουαλική προοπτική. Μέχρι τότε ωστόσο, υπάρχει κάποια απογοήτευση.
Ο Άρης θα είναι ανάδρομος από τις 17 Απριλίου έως τις 29 Ιουνίου, από τις 27 Μαΐου παρόλα αυτά και μέχρι τις 29 Ιουνίου θα περάσει μέσα από τον τομέα της πραγματικής σας αγάπης. Ως αποτέλεσμα εσείς δεν πρέπει να μπείτε σε μια σεξουαλική σχέση με κάποιον που βλέπετε, αλλά πρέπει να την κρατήσετε πλατωνική μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, αλλιώς θα πάρετε το ρίσκο μιας πολύ κακής συμβατότητας, παρά της χημείας που μοιράζεστε.
Ακόμη και αν είστε σε σχέση, μπορεί να περάσετε μια περίοδο απόστασης μεταξύ σας. Ευτυχώς είναι περαστική. Μετά τις 17 Ιουνίου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας και η γοητεία σας θα ξεπεράσει κάθε όριο.

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες για ολα τα ζωδιακα ζευγαρια

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

Λέων:

Εσείς και το ταίρι σας θα ξεκινήσετε την άνοιξη με μια δυσάρεστη, αλλά διαφωτιστική συζήτηση που αφορά την ερωτική σας σύνδεση. Μια δοκιμαστική Έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου θα σηματοδοτήσει μια καμπή ή μια απόφαση για την ερωτική σας ζωή.

Στις 17 Απριλίου, ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος στον 5ο Οίκο σας του ρομαντισμού και της απόλαυσης. Αυτή δεν είναι καθόλου καλή στιγμή να ξεκινήσετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση. Θα πιστέψετε πως όλα είναι καταπληκτικά μέχρι ο Άρης να επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 29 Ιουνίου, όπου και σας περιμένει μια τεράστια απογοήτευση. Μπορεί να περάσετε επίσης αυτή την εποχή επανεξετάζοντας τις σεξουαλικές σας ανάγκες γενικά. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος να διοχετεύσετε αυτή την ανάδρομη πορεία.

Παρθένος:

Ως επί το πλείστων, τα θέματα της καρδιάς θα είναι θετικά για εσάς αυτή την άνοιξη. Αν είστε σε σχέση, θα υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας, που συνδέεται με τα κοινά σας οικονομικά, από τις 5 έως τις 29 Απριλίου. Σε αυτό το πλαίσιο, τα νέα φαίνονται πολλά υποσχόμενα. Οι δυο σας μπορεί να πάρετε αποφάσεις σχετικά με επενδύσεις ή ακόμη και να εξετάσετε την αγορά ενός σπιτιού μαζί. Εάν συμβεί το δεύτερο, να είστε υπομονετικοί μετά τις 17 Απριλίου, όπου οι δυο σας θα χρειαστεί να ξανά-προγραμματίσετε τα πλάνα για το σπίτι σας.
Θα έχετε επίσης μια πολύ καλή εβδομάδα σε αυτόν τον τομέα από τις 9 Μαΐου. Ο Δίας στο ζώδιο σας θα αγκαλιάσει τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, στις 10 Μαΐου και τότε η Αφροδίτη θα είναι σε τέλεια γωνία με τον ενδυναμωτικό Πλούτωνα, στον τομέα της πραγματικής σας αγάπης στις 13 Μαΐου. Θα είναι η πιο ρομαντική εβδομάδα όλης της άνοιξης… μην την σπαταλήσετε!

zodia-astra-tarot