ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/2016 αιγόκερως

 

ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/2016 αιγόκερως

Αστρολογια zwdia ωροσκοπος αιγόκερως

ζωδια αιγοκερως ΑΓΑΠΗ

Σίγουρα ως ζώδιο της γης θα λάβετε θετική επιρροή από τον σχηματισμό όψης τριγώνου του Δία με το ζώδιο σας , ενώ αυτός βρίσκεται στο φιλικό-συγγενικό ζώδιο της Παρθένου τους μήνες που αναφέρουμε.

zodia-taro-45

 

Τι πρόκειται να φέρει τελικά ο Δίας σε γενικό επίπεδο η σε εσάς προσωπικά; Σίγουρα την ακαταμάχητη ανάγκη να φέρετε την αγάπη στη ζωή σας γενικά. Να κάνετε μία νέα ερωτική σχέση- μία επιθυμία να χαθεί τε στα συναισθήματα , στα καλά συναισθήματα. Και οι ευκαιρίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου δεν πρόκειται να είναι δα και ελάχιστες.

Απεναντίας θα γνωρίσετε αρκετά άτομα , τα οποία θεωρείτε πολύ ενδιαφέροντα και με τα οποία μοιράζεστε πάρα πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Αν έχετε ήδη σχέση τότε θα βρεθείτε στη θέση όπου θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τη ζωή σας από κοινού. Κάποιοι θα οδηγηθούν στον γάμο και κάποιοι στο να αποκτήσουν παιδιά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

 

ζωδια αιγοκερως  ΚΑΡΙΕΡΑ -ΧΡΗΜΑΤΑ

Ο Δίας ευνοεί όπως ξέρουμε ειδικά τον επιχειρηματικό και οικονομικό τομέα στο Σύμπαν σε όλα τα ζώδια στου ζωδιακού κύκλου. Εσείς ανήκετε στους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου που η θετική επιρροή του Δία θα σας ανοίξει νέες πόρτες και θα σας προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες οι οποίες μάλιστα δεν θα προέρχονται μόνο από την υπάρχουσα εργασία σας , αλλά και από άλλη επιχείρηση με αποτέλεσμα να βγείτε διπλά κερδισμένοι αφού οικονομικά θα πληρώνεστε στην πραγματικότητα από δυο διαφορετικές πηγές εργοδοσίας.

Αν είστε ευχαριστημένοι με την θέση εργασίας που έχετε τότε , συνεχίστε την καλή δουλειά που εκτελείτε καθημερινά και για την οποία να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε και θα αναγνωριστείτε αμεσότερα. Αν από την άλλη όμως δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτή, τότε ήρθε ο καιρός να αναζητήσετε την θέση εργασίας που σας ταιριάζει. Μη φοβάστε καθ’ όλη τη διαδρομή σας θα έχετε ως σύμμαχους άτομα με κύρος και σεβάσμιους στον εργασιακό χώρο να στηρίζουν τα νώτα σας. Καλό επίσης θα ήταν ταυτόχρονα με την αναζήτηση της νέας σας εργασία να παρακολουθήστε και κάποια σεμινάρια για να ενημερωθείτε για ότι νεώτερο κυκλοφορεί στην αγορά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-agnh

 

 

Αυτό ακριβώς θα σας συμβουλέψουν και τα σημαντικά αυτά πρόσωπα. Αφού λοιπόν παραιτηθείτε της πρώην θέσης σας, τελειώσετε το πρόγραμμα των σεμιναρίων αποστείλετε τα βιογραφικά σας στις εταιρίες επιλογής σας. Να είστε σίγουροι ότι τα σεμινάρια αυτά θα σας ξεπληρώσουν αφού όντως θα βρείτε νέα εργασία.

Τώρα όσο αφορά τον οικονομικό τομέα στον βίο σας , τα πράγματα δεν είναι και ρόδινα-όμως μη ξεχνάτε ότι δεν είναι για κανέναν ρόδινα οπότε κάντε λίγο υπομονή, και στην τελική αν πιστεύετε τόσο ακράδαντα στο έργο σας τότε βρείτε εναλλακτικούς τρόπους και εκτός των ατόμων που σας βοηθάν , βοηθήστε και εσείς τον εαυτό σας με το να πάρετε ένα προσωπικό δάνειο για να υποστηρίξετε οικονομικά τα όνειρα σας. Δεν θα σας βγει σε κακό σας το υπόσχονται τα άστρα αυτό.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια αιγοκερως  ΤΥΧΗ

Από τον Αύγουστο του 2015 το ζώδιο σας είναι ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου αυτή τη στιγμή. Η τύχη θα βρίσκετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας, όμως θα φανεί ιδίως στον εργασιακό σας τομέα , ιδίως όταν το έργο σας θα καταφέρεται να το χρηματοδοτήσουν -να το χρηματοδοτήσετε δηλαδή να χρηματοδοτηθεί και να υλοποιηθεί εντελώς.

Επομένως με τελειωμένο εκατό τοις εκατό το έργο σας , θα νιώσετε μια απέραντη γαλήνη και ηρεμία να εξαφανίζει όλα τα εμπόδια που έπρεπε να υπερπηδήσετε και να επιλύσετε για να το κατορθώσετε αυτό. Ακόμη καλά νέα θα δεχτείτε από κάποιο μακρινό μέρος και θα σχετίζεται με κάποια νομικά ζητήματα τα οποία για αρκετό διάστημα είχα παραμείνει άεργα και δίχως αποτέλεσμα.

Τώρα λοιπόν θα έχετε το αποτέλεσμα σας και θα είναι θετικό για σας φυσικά. Ακόμη αν το επάγγελμα σας σχετίζεται με την πολιτική τότε το διάστημα αυτό θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή ιδίως κατά τη διάρκεια των πολιτικών σας ταξιδιών καθώς κατά τη διάρκεια κάποιων από των πολλών συναντήσεων που έχετε ήδη καταγράψει στην ατζέντα σας και έχετε να υλοποιήσετε τώρα πια, θα δεχτείτε κάποιες σημαντικότατες γνώσεις που θα χρησιμεύσουν στο εγγύς σας μέλλον μιας και θα αποτελέσουν την βάση της πολιτικής σας καριέρας.

Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016