ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016 Λεων

zwdio-lewn-ilios

ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/2016 Λεων 

Αστρολογια zwdia ωροσκοπος λεων

ζωδια λεων Ερωτικα 

Δίας μπορεί να έφυγε από το ζώδιο σας τον Αύγουστο αλλά άφησε τις θετικές επιρροές του πάνω στους τομείς της ζωής σας και αυτοί πρόκειται να συνεχίσουν να είναι ενεργοί όλους τους μήνες του χειμώνα.

zodia-taro-45

Οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν πέρσι πρόκειται να πάνε πάρα πολύ καλά αυτό το χρονικό διάστημα και μάλιστα θα ενδυναμωθούν τόσο πολύ που ίσως τελικά να αποφασίσετε να ενώσετε ακόμα και τις ζωές σας από δυο σε μία. Σίγουρα στην θετική αυτή πνοή που υπάρχει στον τομέα της αγάπης παίζει ρόλο και η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Κρόνος που βρίσκεται στον Τοξότη .

Ο Κρόνος είναι ο κατάλληλος πλανήτης όταν κάποιος επί ζητάει την αγάπη στη ζωή με πλήρη σοβαρότητα και δίχως άσχημες εκπλήξεις. Αν είστε μαζί τώρα για περισσότερο από ένα έτος, να αναμένετε η σχέση σας να γίνει πιο ώριμη και πιο σοβαρή. Σε περίπτωση όμως που είτε εσείς είτε ο σύντροφος σας νιώθει να πιέζεται από την κατάσταση, η λύση είναι να κάνετε ένα μικρό συναισθηματικό διάλειμμα λίγων ημερών-όχι να χωρίσετε και να δείτε ξανά την κατάσταση εκ νέου.

 

 

 

Αν βέβαια σας αρέσει το ότι σοβαρεύει η κατάσταση τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Όσο αφορά τώρα τους αδέσμευτους του ζωδίου λογικο είναι να έχουν και αυτοί τα τυχερά τους τους μήνες που ακολουθούν επίσης και να γνωρίσουν διάφορα άτομα και ποιος ξέρει ίσως ακόμα και το κατάλληλο για αυτούς άτομο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια
ζωδια λεων   ΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Δίας κινείται διπλά και αυτό σημαίνει πως η πρώτη του επιρροή έχει να κάνει με τα χρήματα και τα οικονομικά προσοδοφόρα αποκτήματα που ευνοούνται υπερβολικά φυσικά , ιδίως αν είστε ένας εκ των ατόμων που αποφάσισε να αλλάξει την εργασιακή του πορεία στο τέλος του καλοκαιριού και να περπατήσει νέα επιχειρηματικά μονοπάτια που ταιριάζουν καλύτερα στους στόχους και τον χαρακτήρα του. Ενισχύονται ακόμα οι επενδύσεις, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρχίσετε να λαμβάνετε μεγαλύτερη πληρωμή είτε ως μεροκάματο είτε ως μηνιαίο μισθό.

Ο Κρόνος επίσης επηρεάζει τον χώρο της εργασίας σας , και κάνει τους εργαζόμενους να αισθάνονται περισσότερο δεμένοι με τον εργασιακό τους χώρου και να γίνονται ακόμα πιο υπεύθυνοι καθώς επίσης -αν βγάλουμε έξω τον παράγοντα αύξησης του άγχους που είναι φυσιολογική αντίδραση όταν κάποιος θέλει τα πάντα να κινούνται ρολόι στο χώρο της εργασίας του- θα κάνουν και τα πάντα , για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε τα νέα σας σας επιχειρηματικά έργα ξεκινώντας από το να θέσουν μαζί σας τις βάσεις υλοποίησης τους. Όσοι αναζητούν εργασία , σίγουρα θα βρουν καποια που τους ταιριάζει , και αν αυτή δεν ήταν ακριβώς αυτή που θέσατε ως στόχο θα δείτε στο άμεσο μέλλον ότι τελικά πετύχατε διάνα διότι η εργασία που βρήκατε ήταν ακριβώς αυτό που θέλατε εξαρχής .

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

ζωδια λεων  ΤΥΧΗ

Ο οικονομικός τομέας της ζωής σας θα επωφεληθεί περισσότερο από τον πλανήτη Δία αυτό το διάστημα, επίσης θα μπορείτε να στηριχτείτε και στην προσωπική σας σχέση ταυτόχρονα.Έχετε μήπως κάποιες δικαστικές εκκρεμότητες; τότε να ξέρετε ότι όλα θα τακτοποιηθούν και σε περίπτωση που αναμένατε να λάβετε την όποια αποζημίωση αυτή την φορά θα την λάβετε πραγματικά.Ακόμη θέματα που συνδέονται με συντάξεις, κληρονομιές κληροδοτήματα κλπ, ξεκαθαρίζουν και βρίσκουν την σειρά τους προχωρώντας ως το οριστικό τελείωμα τους.

Τύχη θα έχουν όσα άτομα του ζωδίου σας ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό και γενικότερα ευνοϊκά θα είναι ακόμα και για αυτούς που βρίσκονται γύρω από εσάς και σας προσέχουν καθημερινά. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του θα πληροφορηθείτε κάτι που αφορά ένα άτομο σημαντικό για τα επιχειρηματικά σας , επίσης ευνοϊκή περίοδος ειναι και για όποιον από εσάς ασχολείται με τα πολιτικά και την πολιτική ως επάγγελμα.

 

Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zwdia-agnh