ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/2016 υδροχόος

miniaies-erwtikes-zwdio-ydroxoos

 

ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/2016 υδροχόος

Αστρολογια zwdia ωροσκοπος υδροχόος

ζωδια υδροχοος ΑΓΑΠΗ

Η εν λόγω περίοδος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ιδανική περίοδος αγάπης για τα άτομα του ζωδίου σας , καθώς από την φύση σας απεχθάνεστε τις σχέσεις που αισθάνεστε ότι σας δεσμεύουν υπερβολικά σας ασφυκτιούν και σας επιβάλουν τον όρο της χρονικής διάρκειας εξαρχής.

zodia-taro-45

Δυστυχώς αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα αν και αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να έχετε έναν σύντροφο ζωής στο πλάι σας δεν βρίσκετε το κατάλληλο για εσάς άτομο πουθενά. Αλήθεια πόσο καιρό είστε μόνοι;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος σας αγάπησε αληθινά; Αν περάσετε τους τελευταίους μήνες του έτους 2015 και την αρχή του 2016 σκεπτόμενοι αυτά θα καταλήξετε στην νοσταλγία και στην μελαγχολία. Μην απελπίζεστε. Δεν χάθηκαν τα πάντα.

Τα άστρα προβλέπουν πως σύντομα η άνοιξη του έρωτα θα σας χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας ξανά. Όσοι είστε ήδη σε σχέση θα διαπιστώσετε πως η σχέση σας βρίσκεται εδώ και καιρό σε στασιμότητα όπου ναι μεν δεν υπάρχει ατιμία από κανενός την μεριά αλλά δεν υπάρχει και πρόοδος. Για αυτό καλύτερα να μην προβείτε σε σχεδιασμό πλάνων που να συμπεριλαμβάνει και τους δυο σας μιας και δεν ξέρετε ακόμα που θα σας βγάλει η σχέση σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-agnh

 

 

ζωδια υδροχοος

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑΤΑ : Στον εργασιακό σας τομέα τα πάτε περίφημα. Ιδίως αν είστε ικανοποιημένοι με την απασχόληση σας. Βέβαια κατά τη διάρκεια των μηνών αυτών θα υπάρχει αρκετό άγχος καθώς οι υποχρεώσεις σας θα αυξάνονται μέρα με την μέρα όμως τα κέρδη που θα βγάζετε από την εργασία σας θα εξαφανίζουν κάθε άγχος στην στιγμή.

Αν και αυτή η περίοδος δεν είναι η κατάλληλη για όλους μας να προβούμε σε επενδύσεις και αγορές ιδιοκτησίας κλπ , καλό θα ήταν να μαζέψετε κάποια χρήματα στην άκρη και να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα όπου τα πάντα θα είναι ευνοϊκά στον τομέα που προαναφέραμε λοιπόν. Αν είστε νέοι σε ηλικία και αναζητάτε εργασία τότε να ξέρετε ότι θα βρείτε όντως θέση εργασίας με τόσα προσόντα που έχετε. Μπορεί να μην είναι η ονειρική δουλειά … αλλά είναι σίγουρα καλύτερα από το τίποτα δεν συμφωνείτε;

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

 

ζωδια υδροχοος ΤΥΧΗ

Βρίσκεστε ακριβώς στην μέση. Δεν είστε ούτε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της περιόδους ούτε όμως ανήκετε και στο πιο άτυχα. Αυτό σημαίνει ότι δεν γίνεται κάθε μέρα τα πάντα να είναι ρόδινα στη ζωή σας. Θα έχετε αρκετές αναποδιές να αντιμετωπίσετε. Όμως λόγω των ικανοτήτων σας και της τόλμης σας θα μπορέσετε να υπερπηδήσετε όλα τα εμπόδια.

Και στο τέλος ας μην ξεχνάμε ότι η τύχη τελικά βοηθά και τους τολμηρούς σαν και εσάς. Η περίοδος αυτή δεν ευνοεί τα ταξίδια ιδίως με το αμάξι , οπότε καλύτερα να τα αποφύγετε τελείως , ιδίως ταξίδια που στο ενδιάμεσο υπάρχουν κενά προγράμματος. Επίσης αν ήσασταν στην μέση μιας εκδίκασης αποζημίωσης να ξέρετε ότι όχι μόνο θα λάβετε την αποζημίωση αυτή αλλά θα πάρετε και περισσότερα χρήματα από αυτά που ζητήσατε.

Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

astrologia-zwdia-oroskopio-67