Ζώδια Απρίλιος 2019 – Θέματα απο το παρελθόν θα απαιτήσουν ριζοσπαστική δράση!

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

Ζώδια Απρίλιος 2019

Ο δεύτερος μήνας της Άνοιξης μπαίνει με ρομαντική και τρυφερή διάθεση!

Για πάνω από τον μισό Απρίλιο όλοι θα ωφεληθούν από αυτή την ενέργεια, που διαχέουν στην ατμόσφαιρα οι Ιχθύες. Στα ευαίσθητα ψαράκια θα διαμένουν μέχρι τις 17 Απριλίου ο Ερμής και μέχρι τις 20 του μήνα η Αφροδίτη!

Ο Απρίλιος χαρίζει σε όλους ένα μεγάλο περιθώριο χρόνου, για να ονειροπολήσετε και να αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας. Είναι μια ακόμη ευκαιρία για να ανακτήσετε την εύθραυστη σχέση με τον εσωτερικό σας κόσμο, που τον κυβερνούν αθέατες δυνάμεις… Επίσης, μπορείτε να δομήσετε ξανά το εκλεπτυσμένο δίκτυο που συνδέει τον έναν με τον άλλον – σε κάθε πιθανό επίπεδο.

zodia-taro-45

Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα συναντήσουν τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη των Ιχθύων. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ερωτευτείτε την ιδέα του να ερωτευτείτε(!)… ή κάποιο απρόσιτο ιδανικό. Εξίσου πιθανό είναι να ξεγελαστείτε από ποιητικές διακηρύξεις αγάπης ή από κενές υποσχέσεις. Το βέβαιο είναι ότι όλοι θα είστε πιο δεκτικοί στο να ανακαλύψετε την θετική πλευρά των ανθρώπων, είτε εκείνων που θα αποτελέσουν αντικείμενο του πόθου σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Απρίλιος 2019

Στις 10 Απριλίου ο Δίας θα ανοίξει τον ανάδρομο κύκλο του στον Τοξότη, που θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Αυγούστου. Είναι μια φάση που θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας πεποιθήσεις, προκειμένου να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από περιορισμούς.

Ο Δίας θα σχηματίσει όψεις έντασης, με τον Ερμή στο διάστημα 11 – 13 και με την Αφροδίτη στο διάστημα 15 & 16 του μήνα. Αυτές οι όψεις ενδέχεται να προκαλέσουν όσα έχετε εξιδανικεύσει: Θα θέσουν εύλογα διανοητικά ερωτήματα, κατά πόσο είναι αληθή αυτά που πιστεύετε!

Η διαδικασία εύρεσης απαντήσεων, εναπόκειται στην εσώτερη σοφία του καθενός. Γι’ αυτό είναι πιθανό να στρέψει κάποιους στον κομπασμό ή το ψέμα, προκειμένου να μεγεθύνουν τα κοινωνικά ή πολιτικά επίπεδα επικοινωνίας τους – ακόμα και με παραπλανήσεις. Με άλλα λόγια, θα προσπαθήσουν να πουλήσουν ευφάνταστα ψέματα, σε πολύχρωμα περιτυλίγματα εντυπωσιακών αξιών!

taro-6-9

Ζώδια Απρίλιος 2019

Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να περάσουν από δραστική επαναξιολόγηση όσα τεκταίνονται στο νομοθετικό πεδίο. Είτε θα αρχίσουν όλοι να βιώνουν με δυσάρεστο τρόπο, τις αρνητικές συνέπειες τροποποιήσεων που έγιναν σε συγκεκριμένες νομοθεσίες.

Ο Ήλιος θα διασχίζει τον Κριό μέχρι τις 20 Απριλίου. Επίσης, ο Κριός θα ωφεληθεί από την επίσκεψη του Ερμή (από τις 17 του μήνα) και της Αφροδίτης (από τις 20 του μήνα). Ο Ερμής θα βρεθεί σε αμοιβαία υποδοχή με τον Άρη από τους Διδύμους, γεγονός που θα τονώσει τις πνευματικές σας διεργασίες: Το μυαλό θα είναι πιο ευερέθιστο και δεκτικό στη μαζική πληροφόρηση και την επεξεργασία ιδεών. Οι επικοινωνίες θα είναι πιο παρορμητικές, χωρίς να αποκλείεται να γίνουν και κάπως επιθετικές!

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Απρίλιος 2019

Μέσα στον Απρίλιο, τρία από τα τέσσερα ευμετάβλητα ζώδια (οι Δίδυμοι, ο Τοξότης και οι Ιχθύες) θα είναι πλανητικά ενεργοποιημένα. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει πολύς λόγος, ενίοτε για αφηρημένες έννοιες ή με φιλοσοφική διάθεση. Θα υπάρχει διάλογος, χωρίς πάντα να καταλήγει σε αποτελέσματα. Ο

μεγαλύτερος κίνδυνος επί αυτού, είναι ότι μπορεί να υιοθετηθούν μισές αλήθειες και να δράσετε με βάση αυτές. Τα άστρα σας συστήνουν να επιστρατεύσετε την υπομονή σας… Όχι μόνο να διαβάζετε τα πάντα με μεγάλη προσοχή, να ακούτε και όλα όσα έχουν να πουν οι άλλοι!

Ενδέχεται να μπείτε στον πειρασμό να περνάτε από το ένα θέμα στο άλλο, χωρίς να έχετε επίγνωση για κανένα. Οι πληροφορίες μπορεί να παραποιούνται, αναλόγως της πλευράς θέασής τους. Αυτά ίσως προκύψουν σε καθημερινή βάση στη διάρκεια του Απριλίου. Γι’ αυτό μπορεί να είναι δόλια η κατανόηση όσων συμβαίνουν γύρω σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο!

zwdia-3-zodia

Ζώδια Απρίλιος 2019

Στις 20 Απριλίου ο Ήλιος θα αρχίσει τη διαμονή του στον Ταύρο. Ο Ταύρος είναι σταθερό ζώδιο της Γης: ήρεμος, πραγματιστής, επίμονος και ισχυρογνώμων. Μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (επίσης ζώδιο της Γης), ο Ήλιος θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να κατασταλάξετε σε κάποιους τομείς…

Την ενέργεια που χρειάζεστε για να συνδεθείτε με την στιβαρή και αντικειμενική πραγματικότητα… Την ενέργεια που χρειάζεστε για να δώσετε σάρκα και οστά σε ιδέες που σας συναρπάζουν!

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό στο διάστημα 21-24 Απριλίου, μπορεί να κεντρίσει την ανάγκη σας να πειραματιστείτε και να καινοτομήσετε – αλλά χωρίς να κάνετε αχρείαστες αλλαγές. Αντ’ αυτού, μάλλον θα πάρετε προσεκτικά υπολογισμένα ρίσκα.

xartomanteia

Ζώδια Απρίλιος 2019

Ωστόσο, όλοι θα δελεαστείτε συνειδητά να ανανεώσετε τις αξίες σας και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την ανάγκη σας για ασφάλεια. Το μεγάλο ερώτημα θα είναι ίσως: «Πόσα είμαι διατεθειμένος να πληρώσω για αυτή την αίσθηση ασφάλειας;»… Ειδικά μιας και η «ασφάλεια» αποτελεί ενίοτε μια ψευδαίσθηση!

Τις τελευταίες μέρες του Απριλίου θα σηματοδοτήσει μια όψη έντασης ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα. Η σύγχυση, η αβεβαιότητα και η ανικανότητα να δράσετε με διαυγή προορισμό, μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους.

Η επιθετικότητα κάποιων μπορεί να ενταθεί, πυροδοτούμενη από απογοήτευση, ανυπομονησία, δυσκολία εύρεσης πρακτικών και εφαρμόσιμων λύσεων. Δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθούν διάφοροι μηχανισμοί αποφυγής, ως μέσο προσποίησης ότι δεν γίνεται κατανοητό ένα αντικειμενικό γεγονός. Ωστόσο, η αντιμετώπισή του θα είναι η μόνη ορθή αντίδραση, η μόνη εποικοδομητική!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Απρίλιος 2019

Στις 24 Απριλίου ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του από τον Αιγόκερω. Θα τον ακολουθήσει ο Κρόνος στις 30 Απριλίου. Είναι πιθανό να νιώσετε ότι κάποια αθέατη δύναμη ξαφνικά πατάει φρένο! Ότι σας αναγκάζει να μελετήσετε όσα έχετε καταφέρει ως τώρα – τόσο στην προσωπική σας όσο και στην συλλογική ιστορία!

Ο κίνδυνος να επαναληφθούν ζοφερά λάθη είναι πολύ μεγάλος… Και δεν θα αποτελούσε έκπληξη να δούμε όλοι την ιστορία να επαναλαμβάνεται, σε προσωπική και σε κοινωνική κλίμακα. Παλαιότερα θέματα που θάφτηκαν επιδέξια στο παρελθόν, τώρα θα απαιτήσουν ριζοσπαστική δράση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream