Ζώδια Απρίλιος 2021 – Θα μας κατακλύσουν αισθήματα και ευαισθησίες

imerisies-19314-oneirokriths

Ζώδια Απρίλιος 2021 .

Ζώδια Απρίλιος 2021 : Για το μεγαλύτερο μέρος του φετινού Απριλίου, το σύμπαν θα πορεύεται με την ενέργεια του παρακινητή Κριού!

Αυτό προκύπτει με τη φόρτιση που δέχεται, από τους πλανήτες που βρίσκονται στα εδάφη του.

Συγκεκριμένα, θα φιλοξενεί την Αφροδίτη μέχρι τις 14 του μήνα, τον Ήλιο και τον Ερμή μέχρι τις 19 Απριλίου.

zodia-taro-45

Ο Άρης που κυβερνά τον Κριό, θα διασχίζει τους Διδύμους μέχρι τις 23 του μήνα και μετά θα περάσει στον Καρκίνο.

Αυτό το αστρολογικό περιβάλλον θα διέπεται από δυναμισμό, θάρρος και πρωτοβουλίες. Θα είστε πολύ πιο πρόθυμοι να βάλετε σε κίνηση τολμηρές ιδέες, που ίσως να θεωρούσατε ρίσκο υπό διαφορετικές συνθήκες.

Μπορεί μεταξύ 8 και 11 Απριλίου να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, απόρροια μικρών αποτυχιών… Αλλά και αυτές θα βοηθήσουν για να αναθεωρήσετε τους στόχους σας και να ρυθμίσετε κατάλληλα τις προσδοκίες σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Απρίλιος 2021 .

Η πλειοψηφία των πλανητικών όψεων που θα σχηματιστούν στη διάρκεια του μήνα, θα έχουν αρμονική προδιάθεση. Αυτές προμηνύουν μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια, συνέπεια, εφευρετικότητα και αποτελεσματικότητα. Θα σας ευνοήσει επίσης μια προδιάθεση για ανταλλαγή ιδεών, συνεργασίες και συμπράξεις!

Είναι γεγονός ότι όλοι είστε πιεσμένοι, από τους μακρόχρονους περιορισμούς που έχει επιβάλλει η πανδημία. Αλλά θα δοθούν πολλές ευκαιρίες να εντοπίζετε όλο και πιο καινοτόμους τρόπους, προκειμένου να κάνετε επαφές και «συναντήσεις» χωρίς να βρίσκεστε δια ζώσης. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου, μπορείτε να αναμένετε άνοδο στις εμπορικές συνδιαλλαγές. Αναλόγως θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/04 Ερωτικά Λόγια – Ερωτικές κόντρες

zwdia-66

Ζωδια Απρίλιος 2021

Έχετε περάσει μια μακρά περίοδο με κωλύματα και επιπλοκές που έχουν επιφέρει καθυστερήσεις. Αλλά αυτό τον μήνα θα νιώσετε ότι επιτέλους τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται προς τα εμπρός: Πολλές καταστάσεις θα απεγκλωβιστούν, θα σημειώσετε πρόοδο, θα ξεπεράσετε φόβους που σας εμπόδιζαν να δράσετε ή να σκεφτείτε το μέλλον.

Τώρα ενθαρρύνεται η ανταγωνιστικότητα, η ωρίμανση και η εξέλιξη. Θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο… Αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές κάθε είδους και τα μεγάλα ρίσκα!

Το πρακτικό κριτήριό σας θα οξυνθεί, όταν γίνουν πλανητικές μεταβάσεις από τον Κριό στον Ταύρο. Στις 14 Απριλίου μετακινείται η Αφροδίτη, ακολουθούν οι Ήλιος και Ερμής στις 19. Μετά τις 22 του μήνα θα υπάρξει μια σειρά από συνόδους: Θα τις πραγματοποιήσουν οι Αφροδίτη – Ερμής – Ήλιος με τον Ουρανό, διεγείροντας τη διάθεση για περιπέτεια και τη λαχτάρα για πειραματισμούς!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/04 Ερωτικά Λόγια – Ερωτικές κόντρες

κρυσταλλομαντείαΤο αποτέλεσμα αυτής της συγκυρίας, θα είναι να υπάρξουν αλλαγές και ευκαιρίες που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Αυτές θα βοηθήσουν να βελτιώσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα, από τις σχέσεις μέχρι τον επαγγελματικό και πρακτικό τομέα σας.

Τώρα εντείνεται η ανάγκη για σωματική και πνευματική κινητικότητα, η επιθυμία να απαλλαγείτε από καθετί πεπερασμένο και αντιπαραγωγικό… Από αντικείμενα, μέχρι πεποιθήσεις και σχέσεις!

Στις 23 Απριλίου ο Άρης θα αρχίσει να διασχίζει τον Καρκίνο, ένα ζώδιο στο οποίο δεν νιώθει και τόσο άνετα. Γι’ αυτό μπορεί κάποιοι

να νιώσετε λιγότερο δραστήριοι την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Ίσως επίσης να έχετε εναλλαγές στη διάθεσή σας, να μεταβάλλονται τα κίνητρα και ο ενθουσιασμός σας. Δεν αποκλείεται μια τάση να είστε υπερβολικά ορμητικοί κάποιες φορές – και άλλες αμετάπειστοι ή διστακτικοί. Μπορεί να σας κατακλύσουν αισθήματα και ευαισθησίες, ακόμα και παλαιότερες ανησυχίες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζωδια Απρίλιος 2021 .

Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την ατμόσφαιρα για να έρθετε και πάλι κοντά με τους αγαπημένους σας. Διαχειριστείτε τώρα ευαίσθητα οικογενειακά θέματα ή καταστάσεις του παρελθόντος… Σκεφτείτε κατά πόσο υιοθετείτε όλο περισσότερο τις αξίες των γονιών σας, αντί να οικοδομείτε το δικό σας σύστημα αρχών!

Το δεδομένο ότι πολλοί πλανήτες θα βρίσκονται πλέον στον Ταύρο, ίσως να υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για ασφάλεια. Αυτή μπορεί να σας οδηγήσει σε πιο αμυντικές συμπεριφορές… Ακόμα και σε παθητικότητα ή αποφυγή / αναβολή στη λήψη αποφάσεων και δραστικών κινήσεων.

xartomanteia

Πολλοί μπορεί να κινηθείτε ορμώμενοι από το συναίσθημα, όταν τα γεγονότα θα έχουν έντονη φόρτιση. Μια τάση να είστε πιο υποκειμενικοί, μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερο ρεαλιστικές αποφάσεις και κινήσεις… Δεν αποκλείεται να μειωθεί το πραγματιστικό κριτήριο, ακόμα και η αποτελεσματικότητά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia