ζώδια για ελεύθερους 01/05 Τετάρτη

erwtikes-1314

ζώδια για ελεύθερους 01/05 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Τι βλέπετε όταν σκέφτεστε το μέλλον σας στα ραντεβού – μερικούς χαμένους ή μια αδερφή-ψυχή; Σκεφτείτε προσεκτικά τι είδους άνθρωπο θα επιθυμούσατε για σύντροφο στη ζωή σας αντί να συμβιβάζεστε με τον πρώτο τυχόντα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Όταν γνωρίζετε κάποιον/α δε χρειάζεται να επιδεικνύεστε και να φέρεστε εκκεντρικά μόνο και μόνο για να φανείτε ενδιαφέροντες. Η καταπληκτική σας προσωπικότητα θα λάμψει χωρίς να χρειάζεται να προσποιηθείτε ότι είστε κάτι άλλο από αυτό που είστε στην πραγματικότητα.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να σκεφτείτε. Οραματιστείτε το είδος της σχέσης που θα θέλατε να έχετε. Θεωρείτε ότι θα ήσασταν ευτυχισμένοι σε μια παθιασμένη σχέση ή θα προτιμούσατε έναν σταθερό ερωτικό σύντροφο στον οποίο θα μπορούσατε να βασιστείτε; Αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγήσει.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Αν βγείτε από το καβούκι σας σήμερα μπορεί να προσελκύσετε την προσοχή κάποιου/ας που αξίζει να του αφιερώσετε τον χρόνο σας. Μη κρύβεστε από τον έξω κόσμο σήμερα! Βγείτε έξω με την παρέα σας και πιάστε την κουβέντα σε όποιον/α σας φαίνεται αξιόλογος/η.

Ζώδια Λέων

Αν η τρέχουσα κατάσταση της ερωτικής σας ζωής (ή η απουσία οποιασδήποτε δραστηριότητας σε αυτήν) σας έχει απογοητεύσει, ίσως ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε μια διαφορετική προσέγγιση. Αφήστε τα διαδικτυακά ραντεβού και γραφτείτε σε κάποιο κλαμπ γνωριμιών. Δώστε την έγκρισή σας σε κάποιον φίλο να σας κανονίσει ραντεβού με κάποιον κοινό γνωστό σας. Κάντε μερικές αλλαγές!

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα σκεφτείτε μια διαφορετική άποψη από τη δική σας αντί να την απορρίψετε άμεσα. Όταν δείχνετε ότι είστε ανοιχτοί σε όλες τις απόψεις και δεκτικοί σε νέες ιδέες, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους άλλους με την προσωπικότητά σας.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα κάντε κάτι καινούργιο για να ταράξετε τη ρουτίνα σας. Πιάστε κουβέντα σε αγνώστους. Δοκιμάστε αυτό το καινούργιο εστιατόριο για το οποίο μιλούν όλοι. Δοκιμάστε ένα διαφορετικό είδος άσκησης στο γυμναστήριο. Λίγη ποικιλία είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να ανακαινίσετε την κρεβατοκάμαρά σας και να την κάνετε πιο «ζεστή» και λιγότερο χαοτική. Κρεμάστε τα ρούχα που συνήθως πετάτε εδώ και εκεί και αντικαταστήστε τις ηλεκτρονικές συσκευές με ρομαντικά κεριά. Επενδύστε σε υφάσματα καλής ποιότητας.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα φροντίστε να είστε ανοιχτόμυαλοι όταν σας ζητάει να βγείτε ραντεβού κάποιο άτομο που δεν θα περιμένατε ποτέ. Παρόλο που μπορεί να μην είναι ο τύπος σας, αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε. Αποδεχτείτε την πρότασή τους και δείτε πώς θα εξελιχθεί η βραδιά.

Ζώδια Αιγόκερως

Αν η ερωτική σας ζωή είναι βαρετή, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε να αλλάξετε την προσέγγισή σας. Ζητήστε από φίλους σας τη συμβουλή τους για το πώς θα μπορούσατε να βρείτε τον έρωτα. Μπορεί να θεωρούν ότι είναι καλύτερες οι συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο και όχι το φλερτ μέσω διαδικτύου. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό.

tarw-zwdia

Ζώδια Υδροχόος

Προσθέστε κάτι συναρπαστικό στη βαρετή ρουτίνα σας οργανώνοντας ένα πάρτι με φίλους. Σκεφτείτε να συμπεριλάβετε μερικές δραστηριότητες για να κρατήσετε αμείωτο το κέφι- καραόκε και μουσική ντίσκο θα ήταν μια καλή αρχή.

Ζώδια Ιχθύες

Οι ιδέες και οι σοφές συμβουλές κάποιου φίλου θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που προκύπτουν στην ερωτική σας ζωή. Ακούστε προσεκτικά όσα έχουν να σας πουν. Οι φίλοι σας θέλουν μόνο το καλό σας. Δείξτε τους ότι μπορείτε να αλλάξετε προς το καλύτερο.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65