ζώδια για ελεύθερους 02/05 Πέμπτη

zwdia-aytokinita

ζώδια για ελεύθερους 02/05 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Μήπως συνεχώς βγαίνετε ραντεβού με τα ίδια ακατάλληλα άτομα; Ίσως ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ακολουθείτε την καρδιά σας και να αφήσετε το μυαλό σας να πάρει τον έλεγχο. Όταν δημιουργείτε επαφές με άτομα με την ίδια νοοτροπία με εσάς, είναι πιο πιθανόν να έχετε περισσότερα κοινά από την αρχική έλξη.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Είναι εύκολο να εκνευρίσετε κάποιον αν δεν δίνετε τη δέουσα προσοχή στη συζήτηση σας. Φροντίστε να είστε ενεργοί συνομιλητές έτσι ώστε να μην σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια.

Ζώδια Δίδυμοι

Μια καινούργια άποψη ίσως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να καταφέρετε να επιλύσετε ένα περίπλοκο πρόβλημα στην ερωτική σας ζωή. Αντιμετωπίζετε τόσο καιρό αυτό το πρόβλημα και έχει αρχίσει να σας καταβάλλει. Η φρέσκια οπτική ενός φίλου θα σας βοηθήσει να αναλύσετε την κατάσταση και να οδηγηθείτε στη λύση.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Ζώδια Καρκίνος

Αν μάθετε να είστε ευέλικτοι, θα σταματήσετε να αντιμετωπίζετε τα αναπάντεχα εμπόδια σαν ζήτημα ζωής ή θανάτου. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και σκεφτείτε όλα τα πιθανά σενάρια πριν καταλήξετε στο χειρότερο συμπέρασμα. Αν δώσετε στην κατάσταση λίγο χρόνο είναι πιθανόν να εξομαλυνθεί από μόνη της.

Ζώδια Λέων

Σήμερα σας φαίνεται ότι οι πάντες εκτός από εσάς είναι το άλλο μισό ενός ευτυχισμένου ζευγαριού. Ενώ πολύ θα θέλατε να έρθει αστραπιαία στη ζωή σας ο θεός Έρωτας και να τα ανατρέψει όλα, θα ήταν πιο συνετό να κάνετε υπομονή. Δεν μπορείτε να βιάσετε την αληθινή αγάπη.

Ζώδια Παρθένος

Να είστε ανοιχτόμυαλοι σε νέες ιδέες και μπορεί να βρεθείτε πολύ κοντά σε μια νέα ερωτική σχέση. Όσο περισσότερο μένετε κολλημένοι σε ξεπερασμένες αντιλήψεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσει κάποιος/α που δεν είναι του τύπου σας.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα κάντε μια προσπάθεια να κατανοήσετε άτομα που δε γνωρίζετε πολύ καλά. Συζητήστε μαζί τους ή καλέστε τους για γεύμα. Όσο περισσότερο συνομιλείτε μαζί τους, τόσα περισσότερα κοινά στοιχεία θα ανακαλύπτετε.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε κάπως αμήχανα λόγω κάποιων αναπάντεχων ξεσπασμάτων. Αν ξεστομίσετε κάτι που δεν πρέπει, προσπαθήστε να ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα με χιούμορ. Με το γέλιο θα καταφέρετε να διαλύσετε την αίσθηση αμηχανίας και την ένταση.

Ζώδια Τοξότης

Δημιουργήστε μια πιο στενή επαφή με κάποιο καινούργιο άτομο με το να μοιραστείτε μαζί τους κάποια αγαπημένη σας ασχολία. Είτε είστε δεινοί συλλέκτες βιβλίων κόμικς είτε σας αρέσει να ζωγραφίζετε ζώα, το να αποκαλύψετε τα χόμπι σας θα βοηθήσει να δεθείτε μεταξύ σας.

tarw-zwdia

Ζώδια Αιγόκερως

Τα σχέδια σας σήμερα μπορεί να μην εξελιχτούν όπως θα θέλατε. Αντί να επιτρέψετε στα εμπόδια αυτά να σας ρίξουν τη διάθεση, ανακτήστε την αυτοκυριαρχία σας και δείτε την ευρύτερη εικόνα με καθαρό μυαλό. Όταν θα σταματήσετε να δραματοποιείτε την κατάσταση, η λύση θα παρουσιαστεί μόνη της.

Ζώδια Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό νιώθετε ότι έχετε χάσει τη γοητεία σας. Μην αφήνετε την απογοήτευση για την εμφάνισή σας να σας καταβάλλει. Κάντε κάτι. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή αγοράστε καινούργια ρούχα. Η δύναμη για να αισθανθείτε καλύτερα για τον εαυτό σας βρίσκεται στα χέρια σας.

Ζώδια Ιχθύες

Οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες για τον επόμενο ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να σας εμποδίζουν να βρείτε την αδερφή-ψυχή σας. Ρίξτε άλλη μια ματιά στη λίστα των επιθυμιών σας για να διαπιστώσετε αν το έχετε παρακάνει με τις απαιτήσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia